UFW: ХРОНІКИ ПЕРШОГО ДНЯ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОСТОРУ BE SUSTAINABLE! НА UFW


Цього сезону наймасштабніший проєкт підтримки свідомої моди в Україні від Ukrainian Fashion Week BE SUSTAINABLE! виріс та став справжнім центром для української свідомої моди, інновацій та нетворкінгу. Проєкт презентувала Дар’я Марусик, голова відділу комунікацій Ukrainian Fashion Week та координаторка BE SUSTAINABLE!

FASHION ACCELERATOR SHOW



Вперше за 46 сезонів Ukrainian Fashion Week відкрив показ молодих дизайнерів – FASHION ACCELERATOR SHOW. Ці дизайнери – учасники освітньої програми від Ukrainian Fashion Council – є переможцями національних та міжнародних конкурсів, резиденти платформи New Names. Керівником освітньої програми Ukrainian Fashion Accelerator виступив відомий український дизайнер, віце-президент Ukrainian Fashion Council Володимир ПодолянПід час шоу свої колекції представили 9 молодих дизайнерських брендів. Подробиці за посиланням fashion-accelerator


ELENA BURENINA



Колекція «Ті, що танцюють у хмарах» розповідає про вразливих і водночас сильних людей, які живуть у власному світі та відчувають велику потребу в захисті. Колекція побудована на контрастах: чорний і білий; гіпертрофовані форми ніби з чоловічого плеча; шкіра на противагу шовку, грубі пальтові тканини − кашеміру; м'якість, тактильність − жорсткості, яка, немов оболонка, огортає і захищає. До основної лінії також увійшла капсульна колекція пухових пальт та аксесуарів, виконаних у колаборації з українським брендом MoonGoose Outerwear.

JULIYA KROS



Натхненням колекції «Mon gothique» стала ґотична архітектура середньовічної Франції. Шпиль собору, його форма лягли в основу крою ледь не кожної моделі колекції. Знакові речі колекції – біла сорочка та асиметричний пояс з кишенею. Деталі – високий комір-стійка, декорований бантом-трансформером, вільний силует, підкреслена талія, деконструкція у крої та драпірування. 

GUDU 



У колекції FW20-21 GUDU переосмислює правила традиційного крою. Витончені скульптурні силуети залишаються основою ДНК бренду. Проте цього разу вони інтерпретовані крізь призму бунту та особистісної революції.

GASANOVA 



У новому сезоні Gasanova пропонує новий погляд на образи для особливих випадків, які стали візитівкою Gasanova. Колекція включає масивні герметичні сукні, боді та костюми з шовкової тафти, а також знакові для бренду жакети, виконані у технології bespoke. Дизайнерка використала екологічне штучне хутро. Майже всі вироби вручну інкрустовані елементами з каменів.

DZHUS 



Колекція DZHUS - це іронія на тему маст-хевів та стереотипної класики. Дизайнерка розбирає «на атоми» трендові силуети, вживлюючи до їхньої структури мультифункціональність. Знаковою річчю колекції є архетипова біла сорочка, склавши яку класичним методом, отримаємо сумку-холдер. Колекцію виконано з матеріалів cruelty-free. Інноваційний крій DZHUS - лайфхак для мінімізації шопінгу. 


«80 РОКІВ ЦУМУ». ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ



Захід проходив у форматі Public Talk з керівником креативного відділу ЦУМу Марусею Коваль та головною редакторкою журналу «Антиквар» Ганною Шерман. Модерувала зустріч Вероніка Селега. Усі присутні з перших вуст дізналися про історію створення книги про ЦУМ, ключові події з життя центрального універмагу та його сучасність, про плани на майбутнє.


ПРОВОКАЦІЙНЕ САМОСТВЕРДЖЕННЯ ВІД БРЕНДУ BMW



Нове покоління моделі розкриває свій справжній характер після заходу сонця –завдяки ексклюзивній решітці радіатора BMW Iconic Glow та «зоряному небу» з понад 15 000 світлодіодних елементів. Ці зорі сяють лише для вас. Кожного сезону Ukrainian Fashion Week відкриває гостям нові тренди, підтримує інновації та береже традиції української модної індустрії, тим самим висловлюючи цінності бренду ВMW.




Коментарі

Популярні публікації