Відкрився новий офіс LESIA SEMI у Львові





16 липня відбулося відкриття нової студії Lesia Semi, яка поєднує офіс, шоурум, ательє і виробництво. Студія розташована за адресою: Львів, вул. Лемківська, 9а. На відкриття з традиційним перерізуванням червоної стрічки були запрошені клієнти бренду, які мали можливість переглянути презентацію нової капсульної колекції Lesia Semi, приміряти і придбати одяг, аксесуари та парфуми. Музичний супровід здійснював DJ Zajcef.










Нова колекція призначена для літнього сезону на вулицях великого міста. Форми oversize (блузи, шорти, спідниці, сукні) насичені кольором - активними червоним, синім і зеленим на білому тлі, поєднані з геометричними смугами та квітковими принтами.






Фото_ Igor Fedoriv


LESIA SEMI – український бренд жіночого одягу ready-to-wear та аксесуарів, заснований у 2014 році дизайнером Lesia Semi. 

Філософія бренду – вишуканість у простоті та розумна функціональність. 
Бренд пропонує повний асортимент одягу – сукні, спідниці, комбінезони, брюки, жакети, блузи, верхній та вечірній одяг. Для кожної колекції створюються окремі лінії аксесуарів. Відповідно до концепції, всі речі (навіть вечірні сукні) орієнтовані на практичність, використання в різних ситуаціях та з різним підбором аксесуарів.
Придбати парфюм, одяг так аксесуари від Lesia Semi можна в .інтернет-магазин на сайті: http://www.lesiasemi.com та в шоу-румах у Львові, Києві, Одесі та ін.

Коментарі

Популярні публікації