Кожен день у задоволення з Корона!


Перетворити кожен день у задоволення та жити цікавим і сповненим подій життям набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Все, що для цього потрібно, – не чекати! Бути відкритими до позитиву, дивитися оптимістично навкруги та взяти участь у всеукраїнській акції від Корона «Кожен день у задоволення!», яка стартує 1 листопада 2015 року.


Життя – чудова річ, адже в ньому відбувається так багато цікавого! Кожного дня, кожної миті на нас чекають несподіванки та приємні зустрічі, відкриття й нові враження. І менше за все хочеться відкладати ці задоволення, великі чи маленькі, на потім.

І ось ми вже біжимо з подружками на прем’єру, купуємо квитки в омріяну подорож і навіть невеличкі негаразди зустрічаємо з усмішкою. Адже попереду на нас чекають нові плани, нові сподівання і нові задоволення.

Але навіщо забігати так далеко наперед, якщо можна брати максимум від життя тут і зараз?! За умовами акції «Кожен день у задоволення!», придбавши акційний шоколад Корона та зареєструвавши код з упаковки на сайті www.koronapromo.com.ua, ви маєте можливість щопівгодини отримати 500 гривень на задоволення. А в кінці акції, напередодні новорічної ночі, буде розіграно головний приз – 100 000 гривень!

Тож не баріться, і, прямуючи на відкриття виставки чи модний показ або просто на дружню зустріч, захопіть із собою акційну плитку Корона. Вона не лише стане приємним доповненням до будь-яких вражень, а й може принести гроші на задоволення. 
Я саме так і зробила. Подорожуючи до Львова на Lviv Fashion Week, взяла з собою акційну плитку смачного шоколаду Корона. Попереду багато цікавих подій та нових вражень. Слідкуйте за моїми репортажами з Львівського Тижню Моди https://www.facebook.com/studioofmydreams 


Львів зустрів мене прекрасною погодою, і я вже встигла сходити в парк. Поділюсь із вами частиною золотої львівської осені.


Бажаю і вам - яскравих незабутніх вражень та гарного настрою! #коженденьузадоволення

 Акція триває з 1 листопада по 30 грудня 2015 року на території України, за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться АТО.
Про умови та місце проведення акції дізнайся на сайті www.koronapromo.com.ua.


Коментарі

Популярні публікації