Kateryna Karol - колекція SS 2016

Kateryna Karol продемонструвала колекцію SS 2016 на Serbia Fashion Week. 




Інспірацією для колекції жіночого одягу «Невипадкові випадковості»  послужили лінійні малюнки - спіралі як постійного розвитку та прямої як напрямку руху. Зміна ритму. Смак життя. Пошук правильного шляху. Щастя від дрібниць. 

Кожного дня ми стикаємося з вибором, простим, логічним, або не дуже - вибором, який повертає нас у русі на певну стежку, що веде вперед, з якої щохвилі ми можемо зійти та рухатись в іншому напрямі, або впевнено крокувати далі. Кожен вибір є правильним, якщо він приносить розуміння сенсу життя, наповненості та дозволяє смакувати невипадкові випадковості. 

Нова колекція бренду Kateryna Karol представлена в світлій колористиці, контрасті темного та пастельних тонів. Виваженість, пошук каркасного силуету, гра фактур, простий крій, вишукані деталі. У оздобленні одягу використовуються масивні пришивні декори геометричної форми, шкіряні паски з монолітними заклепками. Елементом декору також виступає підкладка, яка навмисне активно контрастна та є невід’ємним нюансом творення загального образу колекції. Основа колекції - натуральні тканини (льон, котон, шовк). 

У стилістиці аксесуарів простежується романтична лінія, підкреслена вишуканим мереживом ручної роботи, яке використовується у кольє та нашивних прикрасах, персні та браслети у поєднанні зі шкірою створюють ансамбль суперечливостей. Колекція доповнена сумками, рюкзаками та клатчами з мотивами ручного плетива. У фінальному ансамблі нареченої використано романтичний образ впевненої та успішної, готової до пошуку жінки, яка рішуче крокує до місця, де на неї чекає початок.

Взуття «Kassandra» - незмінного партнера - підкреслює настрій колекції і створює правильний акцент на простоті та носибельності.

Sound by DJ TONIKA

Прем'єрний показ колекції відбувся в кінці жовтня на Lviv Fashion Week.






Фото: Serbia Fashion Week, Lviv Fashion Week.

Коментарі

Популярні публікації