Теплі легінси для юних модниць.


Conte elegant представляє моделі легi
нс для маленьких дівчаток та підлітків.

Юні модниці дуже полюбляють наслідувати старшим і одягатися «зовсім по-дорослому». Лінія дитячих та підліткових легінсів Conte elegant зробить цей процес легким і приємним, а головне – ніхто не замерзне навіть у саму неприємну погоду!

 
Легiнси Conte elegant із щільного бавовняного полотна для дітей і підлітків стануть прекрасним захистом від низьких температур цієї зими. У колекції представлені моделі на будь-який смак з багатою кольоровою гамою, яка порадує юних шанувальниць красивого одягу. Так, легінси Lolita для дівчаток пошиті з короткою декоративної спідничкою. Насичені кольори – синій, шоколад та графіт – відмінно впишуться в гардероб малюка. З аналогічного трикотажного полотна «вельвет» виконана модель Avrora з накладними кишенями в тій же кольоровій палітрі, але ще з додаванням відтінку латте.


 

Самим стильним дівчаткам напевно припаде до смаку модель Jasmin, що нагадує джинси, та модель Mirida з «шкіряними» вставками знизу. Легінси Kolori з набивного трикотажного полотна з накладними кишенями - чудовий вибір для формування оригінального образу юної леді. Виконана в червоному і синьому кольорі, ця модель представлена двома варіантами принтів: великою клітиною та забавними котиками. Легінси Kolori відмінно поєднуються з різними кофтами, блузками та туніками.


  
У лінії для підлітків представлена нова модель з трикотажного полотна «вельвет» - легінси Gisele. Їх кольорова гамма дає багато простору для експериментів з образом юної дівчини – від класичного чорного, шоколадного, графітового і до темно-синього та відтінку кави з молоком. Накладні кишені і зручна посадка роблять цю модель відмінною альтернативою джинсів-скінні, які так популярні серед молоді.
 

Експериментуйте з образом разом з Conte elegant!

Будь элегантною / Be elegant
Будь у тренд
i/ Be trendy

Колготки та iншi продукти Conte elegant  можливо придбати у фiрмових магазинах у Київi:

ТЦ "Метроград", квартал Послуг
ТРЦ "Проспект", вул. Красногвардейська 1А, 2 поверх
ТРЦ «Караван», вул. Лугова 12, 1 поверх
ТРЦ «DreamTown», Оболонський просп.,1-б, 2 поверх
ТРЦ «Район», вул. М. Лаврухiна, 4, 2 поверх 


Коментарі

Популярні публікації