Капсульна колекція вечірнього одягу Lesia Semi

17 грудня на міжнародній арені Lviv бренд Lesia Semi презентував капсульну вечірню колекцію. Був представлений total look від Lesia Semi - одяг, аксесуари та взуття. Цікаво, що перший показ бренду теж проходив на цій чудовій локації. Менш ніж за рік Lesia Semi представила дві повноцінні колекції, капсульну та Resort, запустила лінію аксесуарів та взуття, випустила два парфуми. Відкрила офіс та фірмовий магазин у Львові. Прийняла участь у FashionPhilosophy Fashion Week Poland, представила колекцію весна/літо 2016 в NOMET Showroom під час Paris Fashion Week. І завершив цей рік показ святкової капсульної колекції. У бренда Lesia Semi був цікавий, продуктивний та насичений рік. Бажаємо розвитку та подальших досягнень. 


Lesia Semi створила капсульну вечірню колекцію спеціально для сезону новорічних і різдвяних свят. Вечірні сукні та комплекти (блузи і спідниці) допоможуть створити святковий настрій і будуть ідеальними для вечірок. Бренд Lesia Semi знову робить акцент на практичності: сукні-трансформери можуть використовуватися неодноразово в різних ситуаціях – як простий повсякденний одяг і як вечірній.






В основі колекції силуети двох типів – трапецієвидний та облягаючий. Ніжність, легкість, повітряність контрастують з жорсткими об’ємними формами. Використані натуральний гіпюр, сітки, тафта, креп, для оздоблення – мереживо; техніки гофре і плісировки. Колекція вирішена в кольоровій гамі бежевого, ніжно-рожевого, бузкового, насичено-шоколадного і темно-синього.


Olena Boldyreva зробила дуже цікаву та яскраву постановку - оригінальне дефіле та світлові ефекти. Це було новітньо та  нестандартно! Моделі дефілювали між рядами медіа-центру, і у всіх була змога роздивитись все у деталях.   Новорічні декорації та прекрасні саундтреки створили святкову атмосферу. Краще, дивіться самі:



Ну, і звісно саме цікаве відбувається за кулісами - на backstage. Думаю, вам теж цікаво побувати за лаштунками. Завдяки фото Олександра та Наталі Шамових ми маємо таку змогу.












Пропоную до вашої уваги  - деталі









Я ж вам казала, що я люблю деталі та backstage :)


Старт продажів капсульної колекції  - 18 грудня в магазині Lesia Semi (Львів, вул.Гнатюка, 4).
Рекомендую вам завітати до магазину, там казкова та святкова атмосфера. Яку спеціально для магазину Lesia Semi створила Ольга Янківська.


                                       
                                          А ось і автори фото за роботою - Наталія Шамова


та Олександр Шамов



Коментарі

Популярні публікації