Тисячі задоволень від Корона


Коли життя сповнене подій та зустрічей, то й дні минають легко і непомітно. Здається, тільки вчора Корона оголосила про запуск всеукраїнської акції «Кожен день у задоволення!», а ось уже вручено 2 853 грошових заохочення та визначено володаря головного призу 100 000 гривень!


1 листопада 2015 р. в Україні стартувала акція «Кожен день у задоволення!» від Корона. Її умови були дуже прості: придбавши акційний шоколад Корона та зареєструвавши код з упаковки на сайті www.koronapromo.com.ua, учасники могли одержати заохочення 500 гривень або навіть виграти 100 000 гривень на задоволення.

Вже з першого дня проведення акції стало зрозуміло: українці люблять і хочуть жити у своє задоволення! Акційні коди надходили безперервно: хтось реєстрував їх в один і той самий час, хтось – по кілька за раз, а деякі робили це навіть посеред ночі. У середньому кожен з учасників реєстрував від одного до трьох кодів, а загалом за час проведення акції 250 763 учасники зареєстрували 646 336 кодів.

Найбільш активно коди надходили з шостої години вечора і до опівночі. Якщо ж говорити про дні тижня, то найактивнішою була неділя. Також помітний сплеск реєстрації кодів спостерігався на свята – особливо у день Св. Миколая. Найбільше жити у своє задоволення прагнули українці, що мешкають у Київській, Дніпропетровській, Харківській, Львівській та Запорізькій областях.

Кожного дня 48 учасників отримували грошові заохочення розміром 500 гривень. А напередодні Нового року стало відоме імя головного переможця. І ним стала Наталія Доценко, що мешкає у Донецькій області:



«Чи хотіла я виграти? Звісно, так! Може, не дуже в це вірила. Але моя сім’я  любить задоволення, то чому б не спробувати?! Історія дуже цікава: ми подарували акційну Корону дочці на день святого Миколая. Потім ще й зареєстрували код. І напередодні Нового року для нас було великою несподіванкою дізнатись, що цей подарунок ще й приніс нам такий виграш! Я спочатку навіть не усвідомила, що сталося. Стою збентежена і кажу чоловікові: «Вова, здається, ми виграли сто тисяч…» Я ще не вирішила, на які саме задоволення витрачу гроші, але точно знаю, що відсвяткую цю перемогу разом із сім’єю і друзями».

І хоча ця акція від Корона закінчилася, задоволення тривають. Адже щоб радіти життю, іноді досить зовсім простих речей: несподіваної зустрічі з подружками, цікавого майстер-класу або плитки улюбленого шоколаду.
 
Акція тривала з 1 листопада по 30 грудня 2015 року на території України, за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться АТО.

Про умови та місце проведення акції було оголошено на сайті www.koronapromo.com.ua.

Коментарі

Популярні публікації