Королівська мрія від Катерини Ялової


Королівська мрія! Саме так можна описати фінальну весільну сукню бренду OKSANA MUKHA з останньої колекції Privee SS 2016. Дизайнер Катерина Ялова, яка є майстром своєї справи, вважала, що сукня повинна бути елегантною і по-королівськи розкішною та величною. І їй вдалося створити шедевр, який відповідав цим вимогам: прекрасний, гідний весілля монарха, який при цьому ідеально підкреслює красу нареченої.


Щільно приталений корсет та пишна спідниця – на цій основі можна побудувати безліч варіантів, і Катерині вдався один із найефектніших.
Прозорий кришталевий виріз ніжно лягає на плечі. Довгі рукава, оздоблені найтоншим французьким мереживом, ручною вишивкою кристалами та перлами Swarovski.
Корсет плавно переходть в дивовижної краси пишну спідницю, виконану з королівської тафти з розкішним двометровим шлейфом, яка ще більше підкреслює контраст між тонкою талією і масивною спідницею, розшитою маленькими перлинками.
Тому можна зрозуміти, чому навіть у наш час, коли, здавалося б, розпещеного глядача вже важко здивувати, фінальна сукня від OKSANA MUKHA by Kateryna Yalova SS 2016 викликає захват та перехоплює дихання.

Коментарі

Популярні публікації