ONELOVE


Білизна Yamamay для найромантичнішого дня року

Наближається 14 лютого — головне свято всіх закоханих! У цей день освідчуються в коханні, роблять пропозицію руки та серця й просто знаходять ще один приємний привід висловити свої почуття. З білизною італійського бренду Yamamay створити мрійливий та романтичний настрій буде легко як ніколи.

Кохання — найпрекрасніше та багатогранне почуття, що дане людям, тому тема Yamamay до Дня Святого Валентина звучить лаконічно й прямолінійно — ONELOVE. Команда італійського бренду прагне допомогти всім висловити любов, розкриваючи всі її грані та найтонші нюанси. Безумовне та всеосяжне, романтичне та пристрасне, сильне та ніжне — кохання надихає ставати кращими з кожним днем. Магазини Yamamay у цей час перетворюються на любовні гніздечка, сповнені сердець, найкращих почуттів та емоцій.
Напередодні Дня Святого Валентина Yamamay пропонує кожній дівчині відчути себе неперевершеною у лініях білизни, розроблених спільно з Наомі Кемпбелл - зіркою весняної колекції бренду. Бездоганний чорний колір — головна ідея лінії Vixen, створеної аби задовольнити найсміливіші фантазії закоханих. Сексуальна та вишукана білизна з витонченого мережива ідеально підходить для незабутньої атмосфери свята. В лінії Catchy класичний чорний колір заграє зовсім інакше із додаванням загадкового фіолетового відтінку. Мереживо, від якого очей не відвести, фантазійні візерунки та чорні сатинові стрічки надають моделям чуттєвості, а напівпрозорі вставки розпалюють уяву ще більше! Три неповторних та оригінальних елемента білизни в лінії Guilty — це все, що потрібно для безжалісної спокуси. Імітація шкіри, мереживні деталі та основа кольору нюд чудово поєднуються і гарантують карколомний ефект!

Вишукана та зваблива білизна Yamamay — це ідеальний вибір до Дня Святого Валентина, який зробить свято незабутнім. Вона може стати як подарунком для коханої, так і сюрпризом для обранця — у будь-якому випадку, всі будуть задоволені!

Коментарі

Популярні публікації