Урочисте відкриття SuperStep в ТРЦ Ocean Plaza

27 лютого взуттєва мережа SuperStep стане ще більшою - новий магазин відкриється в київському ТРЦ Ocean Plaza. Гостей чекатиме святкова атмосфера, Instagram-конкурс та спілкування з телеведучою Дашею Коломієць.

Новий мультибрендовий магазин взуття SuperStep відкриє свої двері 27 лютого для всіх поціновувачів першокласного шопінгу в ТРЦ Ocean Plaza (вулиця Горького, 176). Він займе 200 м² на другому поверсі торгівельно-розважального центру, зібравши в асортименті моделі найактуальніших та динамічних брендів взуття, таких як Lacoste, Tommy Hilfiger, Nike, UGG Australia, Theg, Lumberjack, Saucony, Converse, Aigle, Asics, TedBaker, SperryTop-Sider, The North Face, Vans та інші.

На урочистому відкритті відвідувачі магазину отримають унікальний шанс поспілкуватися з телеведучою та fashion-експертом Дашею Коломієць. З 17:00 до 20:00 Даша буде ділитися модними порадами, давати автографи та спілкуватися з гостями. Ще одним приємним подарунком до відкриття стане конкурс від SuperStep в Instagram. Умови конкурсу дуже прості: до 2 березня необхідно зробити фото в новому магазині - інтер'єру, взуття, процесу примірки або себе на стильному фоні – та опублікувати його в своєму акаунті Instagram з хештегом #superstepocean. Переможця буде визначено 3 березня, а подарунком стане надзвичайно корисний переносний зарядний пристрій Power Bank.

Єдина стилістика мережі SuperStep витримується і в новому магазині: прямі лінії, чіткі геометричні форми, червоно-чорно-біла кольорова гама і еко-тематика. Сучасне рішення для рітейл-майданчиків – широка вхідна група – приваблює гостей, спонукаючи відвідати магазин та насолодитися високою якістю, комфортом і яскравим стилем представлених моделей взуття.

Мультибрендовий магазин у столичному ТРЦ Ocean Plaza стане третім за рахунком магазином мережі в Україні. На сьогодні мережа SuperStep налічує понад 60 магазинів в усьому світі, і планується, що до 2017 року в Україні буде відкрито 9 мультибрендів, які разом з інтернет-магазином superstep.ua забезпечать найбільш повне покриття території країни.



Чекаємо всіх на відкритті SuperStep в ТРЦ Ocean Plaza в суботу, 27 лютого!

Адреси фірмових магазинів SuperStep в Україні:
- місто Київ, ТРЦ SkyMall, проспект Генерала Ватутіна, 2-Т;
- місто Київ, ТРЦ Ocean Plaza, вулиця Горького, 176 – новий магазин;  
- місто Львів, ТЦ Forum Lviv, вулиця Під Дубом, 7б.
                                                                  
facebook.com/superstepukraine                               instagram.com/SuperStepUkraine


Коментарі

Популярні публікації