Відбулася анонсна прес-конференція 38-го Ukrainian Fashion Week.

1 березня на локації FEDORIV HUB  відбулася анонсна прес-конференція 38-го 
Ukrainian Fashion Week.



Вже вдруге прес-конференція проходила у мультимедійному форматі на сучасній локації Fedoriv Hub.  Засновники Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук оприлюднили програму 38-го Ukrainian Fashion Week, що відбудеться з 17 по 23 березня 2016 року, ознайомивши журналістів з головними подіями, новими проектами та партнерами Тижня. 


Особливу увагу приділили проекту Fashion DNA, який кілька днів тому тріумфально завершився під час London Fashion Week. Куратор проекту та голова міжнародного департаменту Ukrainian Fashion Week Олександра Дімітрієвич, директор з розвитку мистецьких програм Британської Ради в Україні Пабло Росселло, арт-менеджер Британської Ради Ілля Заболотний, керівник програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund Ірина Озимок, дизайнер-ілюстратор та учасник проекту Маша Рева підвели підсумки.



Український Тиждень Моди розширює свої кордони і знайомить спільноту не лише з колекціями дизайнерського одягу. Сьогодні в Україні активно розвиваються різноманітні напрямки дизайну, які потребують уваги фахівців та медіа. Кілька останніх сезонів Ukrainian Fashion Week  вважає таку увагу своєю особливою місією. І, як засвідчили підсумки проведених Тижнів моди, це приносить свої важливі результати.

Протягом уже кількох сезонів у полі уваги Ukrainian Fashion Week перебувають чоловічий одяг та його конкретна галузь – індивідуальне пошиття чоловічого костюма, а також дизайнери, що розробляють колекції взуття.
Новими для офіційної Програми Ukrainian Fashion Week стали проекти, присвячені дизайну головних уборів та ювелірним дизайнерським брендам.

Світові подіуми засвідчують потужний розвиток нової тенденції – наближення та взаємопроникнення мистецтва і моди. В Україні цей процес надзвичайно яскравий і знаходить своє втілення в активній співпраці вітчизняних дизайнерів з художниками.
Cинергія мистецтва і моди стала джерелом натхнення для оргкомітету Ukrainian Fashion Week та отримала своє яскраве втілення.
38-й Ukrainian Fashion Week здивує вас не лише розмаїттям проектів, а й новим оформленням головної локації Мистецького Арсеналу. Для створення органічного дизайну простору було запрошено відомих українських fashion-ілюстраторів та художників, серед яких Даря Кривохижа, Марія Гаврилюк, Владислав Стебельський, Олена Лондон та інші. Їхні роботи стануть унікальним доповненням дизайну спеціальних арт-фешн просторів Тижня моди. Роботи художників Аліни Заманової та Олени Онуфрів будуть представлені у форматі презентації під час Ukrainian Fashion Week.  
  
17-21 березня, за ініціативи та партнерської підтримки компанії Charisma Fashion Group, на Ukrainian Fashion Week вперше відбудеться Проект Ukrainian battle of tailors.
За ініціативи засновника та власника української мережі бутіків Charisma Fashion Group Андрія Здесенка, у рамках Ukrainian Fashion Week вперше відбудеться справжнє змагання тейлорів у мистецтві пошиву чоловічого костюма. Головною метою проекту є відкриття нових імен у сфері чоловічої моди та індивідуального пошиву, позиціонування чоловічої моди як сегмента українського фешн-ринку, що активно розвивається.
На локації Homme Space у Мистецькому Арсеналі протягом 5 днів будуть змагатися три українські тейлори. Під час Тижня моди майстри шитимуть чоловічі костюми для спеціально запрошених гостей  за всіма стандартами індивідуального пошиву.
Члени журі будуть оцінювати результати роботи тейлорів не лише за майстерністю пошиву, але й за індивідуальним відчуттям стилю кожного з них. Фінальним етапом змагань буде створення цілісного образу із застосуванням додаткових чоловічих аксесуарів. 
аксесуарів.
Протягом п’яти днів гості за спеціальним запрошенням зможуть відвідати корнер Генерального партнера проекту – одного із найкращих та найшанованіших віскі у світі THE MACALLANНа локації HOMME SPACE також будуть представлені: виробник ексклюзивних тканин DORMEUIL, бренд інноваційних чоловічих аксесуарів преміум-класу COLLATERALS та український виробник якісного взуття L.A.P.T.I.
Дизайн простору розробило проектне бюро DECOROOM.
Тейлори, які працюватимуть на локації Homme Space:
 Едуард Кульбаченко, Олександр Ігнатьєв, Роман Демидов
Моделями для тейлорів стануть спеціально запрошені гості:
Юрій Горбунов – ведучий телеканалу «1+1»
Віктор Кардаш – ветеран АТО, учасник спеціального проекту «Переможці»
Юрій Марченко – головний редактор онлайн-журналу Platfor.ma
Члени журі конкурсу:
Катерина Возіанова – власниця майстерні індивідуального пошиву Indposhiv
Андрій Здесенко – засновник та власник мережі бутіків Charisma Fashion Group
Ярослав Лодигін – засновник радіо «Аристократи».
Andrea Luparelli – амбасадор чоловічого стилю, власник ательє у Римі.




JEWELRY CORNER

Ukrainian Fashion Week спільно з журналом Vogue UA представляють новий для Тижня моди формат – ювелірний корнер. У рамках першого ювелірного корнера на UFW будуть представлені 5 українських дизайнерів-ювелірів. Авторський дизайн, оригінальність бренду в контексті світової моди та майстерність ручного виробництва – критерії, за якими обиралися учасники першого ювелірного корнера. У день відкриття 17 березня відбудеться презентація проекту, далі він працюватиме у форматі закритого салону за попереднім записом – стандартному для міжнародних виставок годинникового та ювелірного мистецтва.
Список учасників: Valeriy Gromov, Denis Music, Agana, Innan, Velar.




ALL ABOUT FOOTWEAR

Ukrainian Fashion Week уже вдруге представляє проект All About Footwear за підтримки INTERTOP. Проект об'єднає два формати – шоу-рум дизайнерів взуття та круглий стіл, який відбудеться у Мистецькому Арсеналі 21 березня о 14.00.

Мета проекту All About Footwear – привернути увагу до авторських колекцій взуття, українських брендів, нових технологій виробництва взуття та рітейлу. Вперше проект All About Footwear за підтримки INTERTOP був представлений під час 37-го Ukrainian Fashion Week у жовтні 2015 року.
Учасники: LAKE for BRASKA, VIZALI,  MARSALA, CIRCUL, Snezhana Nekh


HEADWEAR DESIGNER SHOW-ROOM

Розширюючи кордони моди в Україні, Ukrainian Fashion Week вперше звертає увагу фахівців і преси на новий напрямок, в якому дизайнери
здобули неабияких успіхів – створення дизайнерських колекцій капелюшків. Партнерами простору виступлять туристичний оператор Експрес-вояж – генеральний представник в Українi круїзного холдингу Royal Caribean Cruises LTD та телевізійний проект "Світське життя".
Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча свого часу зламала всі стереотипи капелюшної моди: раки, ворони, лелеки – хто тільки не мандрував світськими заходами на її голові! Перед екстравагантними головними уборами української телеведучої "знімають капелюхи" навіть визнані світові модники – від представників європейського джет-сету до найепатажніших зірок! "Світське життя" підтримує ініціативу Ukrainian Fashion Week і представляє власну експозицію знакових головних уборів, завдяки яким ведучу Катерину Осадчу впізнають селебритіз по всьому світу. Компліменти від іменитих дизайнерів, провокації чи навіть скандали – із кожним капелюшком пов'язана окрема унікальна історія. А за всіма експонатами колекції стоїть ціла історія світського життя.
Учасники: COVER №1, Helena RomanovaТМ, Ruslan Baginskiy, Марта Холод 



                            Шоу-рум у цьому сезоні змінить свій формат.


                          Программа за посиланням http://fashionweek.ua/schedule


Коментарі

Популярні публікації