Obnova lux Модний простір


У  Lviv Fashion Week  з`явився новий Офіційний партнер - компанія Obnova lux. Дуже цікавий, ініціативний та енергійний партнер, такої кількості активностей я ще не бачила. А я з Львівським Тижнем Моди з самого початку. В рамках 17-го сезону стартував новий проект "Obnova lux Модний простір". 


На протязі 2-х тижнів, з  23 березня по 3 квітня цей Модний простір перетворився на місце дизайнерських, художніх та літературних презентацій та став середовищем сконцентрованого модного та мистецького життя Львова. На одному майданчику  були представлені українські бренди одягу, аксесуарів, предметів дизайну і декору. 


                                            Офіційне відкриття відбулося 23 березня.


Ви може подивитися як все було на відео "Презентація офіційного партнера LWF для показів в міжнародному аеропорту Львів" за посиланням Obnovalux-LFW-presentation

Упродовж 12 днів у Obnova lux були представлені виключно колекції українських брендів.





















    Дизайнери - учасники Львівського Тижня Моди мали змогу презентувати  як свої попередні,     так і нові колекції, прямо з подіуму.

Презентація колекції капелюхів Руслана Багинського

Презентація колекції Sofitie
STEBLAKIZM, Tata Kalita та NAT у Модному просторі представляли свої колекції та розповідали історії їх створення.
Презентація нової колекції Олі Стеблак "Шерсть"

Презентація нової колекції Tata Kalita "Вона"


                                                                  Презентація NAT Atelier




Вже через 20 хвилин після показу нову колекцію Каті Кароль FW 16/17 було представлено у
Obnova lux

Інформаційну підтримку проекту здійснювало радіо "Сковорода". Щодня у прямому ефірі з місця подій лунали інтерв'ю з учасниками "Модного простору" та гостями Lviv Fashion Week.
Це були цікаві та веселі розмови про красу, моду, стиль, мистецтво, літературу, музику та кіно. Доречі, я теж побувала у прямому ефірі радіо "Сковорода", і це був мій першій досвід.

Ведуча Мар`яна Романяк та блогер Лілія Сушко

Ведучий Андрій Чемес та організатор LvivFW Петро Нестеренко-Ланько

                                                      Мистецтвознавець Катя Гай та Ведучий Андрій Чемес
                                                         http://radioskovoroda.com/


                                                  Майстер-клас Лізи Краснової


Культовий український письменник Сергій Жадан [офіційна сторінка] провів у Модному просторі ‪#‎ObnovaEuroshop‬ чудовий літературний вечір.



Лесь Панчишин - художник, фотограф та кліпмейкер представив свої полотна у Модному просторі.


                                           І, навіть, майстер-клас з макіяжу відбувся.

Представниця школи візажу та стилю EgoStyle.
3 квітня завершився благодійний проект "Obnova lux Модний простір" презентацією колекції SS 2016 дизайнера Lesia Semi. Дизайнер вже вкотре здивувала публіку своїми постановками: моделі їздили на роликах та велосипедах. 

 




З 23 березня по 3 квітня в в магазині OBNOVA lux (пл. Галицька, 20), переобладнаному в сучасний концепт-стор українських дизайнерів, відбулися десятки презентацій художників, літераторів, дизайнерів одягу та аксесуарів, майстер-класи стилістів та відомих блогерів. Всі відвідувачі мали змогу познайомитися з дизайнерами та митцями, прийняти участь у майстер-класах та обговореннях. На цей час Obnova lux перетворився на відкритий простір для знайомств та спілкування за чашкою запашної кави. Також всі відвідувачі мали змогу зробити та роздрукувати фото на згадку. Це був перший досвід такого формату pop-up store у Львові.






А саме головне - це благодійний проект. Клієнти, які придбали одяг чи аксесуари українських дизайнерів у "Модному просторі" долучилися до благодійної ініціативи Офіційного партнера Lviv Fashion Week компанії Obnova lux.
2 квітня відбулася передача сучасного високотехнічного медичного стерилізатора – автоклава для пацієнтів КЗ ЛОР Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ". Благодійну акцію підтримали: Богдан Ленігевич, Lviv Fashion Week / Львівський Тиждень Моди, благодійний фонд "Я не один", Роксолана Богуцька, Oksana Mukha, Сергій Жадан [офіційна сторінка], Леонтій Бебешко. До дійства долучилася й дружина міського голови Львова Катерина Садова. Наступним кроком буде облаштування на території "Охматдиту" відпочинкової кімнати для дітей!


                                                                               
  От  і завершився 17-й сезон #LvivFw. Сподіваюся, що це була не одноразова акція, і Obnova lux продовжить свою співпрацю із Львівським Тижнем Моди. І, можливо, вже наступного сезону ми побачимо результати співпраці цього модного простору з українськими дизайнерами. 
                                                             До нових зустрічей!
Ваша Наташа)
                                                                                
         Фото та відео _ О.Шамов, з офіційної сторінки Obnova Euroshop у ФБ та мої власні)


Коментарі

Популярні публікації