ЧОЛОВІЧА КОЛЕКЦІЯ CARLO PAZOLINI SPRING.SUMMER 2016


Екзотичні сафарі в пустелі і яскраве нічне життя великого міста – 
головні теми колекції Carlo Pazolini весна-літо 2016. У чоловічій лінії вони відображаються 
в піщаних відтінках, використанні нетривіальних принтiв на шкірі та нотках гламурного стилю 
світських вечірок. Все це приправлено елегантністю та комфортом кожної моделі.

Дві теми – загадкова краса безкрайньої пустелі та приваблюючи вогні нічного міста – щільно переплелися в новій чоловічій колекції Carlo Pazolini. За задумом Лі Вуда, креативного директора бренду, герой колекції проводить весь день в подорожах та сафарі посеред пустелі, насолоджуючись її піщаними просторами і безкомпромісно палаючим сонцем. Увечері він повертається в місто, щоб поринути в круговорiт нічного життя і насичених фарб. І на кожному кроці окрім яскравих вражень його супроводжує комфортне та елегантне взуття колекції Carlo Pazolini весна-літо 2016.







Шанувальники класичного стилю цього сезону поповнять свій гардероб новими відтінками дербi – кольору беж з блакитною підкладкою та хакі з обробкою під шкіру пітона. Для бiльш суворого дресс-коду відмінно підійде модель насиченого графітового відтінку – трендовий погляд на вічну класику. Демократичні лофери цього літа також придбали світлий пісочний відтінок. Їх модельний ряд поповнився парами небесно-блакитного та темно-синього кольору з контрастною помаранчевою обробкою.
 
 
Беззмінним лідером в колекціях Carlo Pazolini по зручності є сліпони та легені кеди, які в сезоні Spring.Summer 2016 стануть прекрасними супутниками сучасного чоловіка в будь-якій ситуації. Кеди з чорної шкіри зі вставками замші і білосніжною підошвою – беззмінний фаворит бренду, представлений в двох варіантах, – високі і класичні. Неймовірно комфортні сліпони чорного та синього кольору підійдуть для повсякденних образів, а модель зi «шкіри пітона» додасть луку легкий флер екзотичних пригод.
 У пустелі або на світському заході, на ділових перемовах або під час невимушеної прогулянки вулицями міста – нова колекція чоловічого взуття Carlo Pazolini об'єднує в собі бездоганну елегантність та дивовижний комфорт, вдало додаючи модні тренди і нові відтінки в гардероб по-справжньому стильного чоловіка.

 ***
Carlo Pazolini - один зі світових лідерів з виробництва і продажу взуття та аксесуарів класу accessible luxury. Більше 250 фірмових магазинів Carlo Pazolini розташованих в Україні, Росії, Італії, Америці, Великобританії та Китаю, а також у країнах Східної та Південно-Східної Європи. Компанія випускає продукцію під двома торговими марками: Carlo Pazolini® і Carlo Pazolini Couture®.
  
Адреси фірмових магазинів Carlo Pazolini в Києві:


бул. Лесі Українки, 24, тел. (044) 284-96-95;
пр-т. Г. Ватутіна, 2Т, ТРЦ Sky Mall, тел. (044) 371-19-74;
пр. Перемоги, 19, «Дім взуття», тел. (044) 238-08-47;
пл. Перемоги, 3, ТЦ «Украина», тел. (044) 496-16-96;
пр-т. Оболонський, 1Б, ТРЦ «Дрім-Таун», тел. (044) 428-32-53;


Площа Незалежності, ТРК «Глобус», тел. (044) 371-11-87;
вул. Горького, 176, ТРЦ Ocean Plaza, тел. (044)  591-37-11;
вул. Гришка, 3а, ТРЦ «Аладін», тел. (044) 536-93-49;
пр-т Московський, 23, ТЦ «Городок», тел.(044) 536-93-49



                              Carlo Pazolini в мережi Facebook: www.facebook.com/CarloPazoliniUkraine
                                 Онлайн-магазин Carlo Pazolini: www.carlopazolini.ua

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації