Coca-Cola. «З любов’ю до України» #WithlovetoUkraine

Соціальні проекти Coca-Cola – це не просто свідомий вибір допомоги іншим, це також один зі способів проявити любов до своєї країни та людей, які в ній живуть. 
Команда Coca-Cola прагне змінити цей світ на краще та зробити щасливими якомога більше людей. Саме тому  приділяється велика увага не тільки виготовленню високоякісних напоїв, а й підтримці українського суспільства та його сталого розвитку.


За 24 роки існування компанії в Україні було реалізовано десятки соціальних ініціатив. Частина з них знайшла своє відображення у відео «Coca-Cola. З любов’ю до України »:

Не менш цікавим за сам ролик є його бекстейдж! 


Зазвичай, під час зйомок, всі дуже напружені. Режисер суворий, продюсер поспішає, а оператор свариться. Але тільки не у Coca-Cola! Керувала процесом надихаюча руда дівчина, креативний директор Олеся Драшкаба, разом із творчим молодим режисером Романом Любим. Атмосфера на майданчику була неймовірно доброзичливою та легкою.
Хлопці-футболісти постійно грали в пас та виробляли дива дриблінгу та фінти з м’ячем, їм вдалося навіть віддати кілька пасів Жану Беленюку, чемпіону світу та Європи з греко-римської боротьби.

Коментарі

Популярні публікації