ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK

25–27 червня в Одесі відбудеться десятий сезон ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK
На всіх гостей ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK чекатиме насичена модна програма. Протягом трьох днів відбудуться понад 30 подій – fashion show, презентації, арт-проекти та модні вечірки у найпрестижніших місцях Одеси.

27 червня відбудеться фінал XVIІ Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» – загальнонаціональної акції, що була заснована у 2000 році. Конкурс було започатковано з метою розвитку та підтримки молодих талантів, якими такий багатий світ української моди. Задля всебічної підтримки творчості та зростання фахового рівня молодих вітчизняних дизайнерів Конкурс проходить під егідою Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).

«Погляд у майбутнє» є чудовим «стартапом» для дизайнерів-початківців, що отримують можливість серйозно заявити про себе та одержати щасливий квиток у світ fashion-індустрії.  
До участі у фіналі Конкурсу журі обрало 17 колекцій. Ведучими Конкурсу стануть Валентина Хамайко та Олександр Попов – телеведучі нового ранкового шоу каналу 1+1 «Сніданок. Вихідний».


До зустрічі в Одесі!


Коментарі

Популярні публікації