Містичний Київ Лади Лузіной в графіці Ксенії Білан

У п'ятницю 29 липня 2016 року о 18-00 в креативному київському арт-просторі – KZ ART ROOM, відбудеться зустріч "Містичний Київ Лади Лузіной в графіці Ксенії Білан" в рамках першої персональної виставки графіки – Кcенії Білан, “Cognitio Rerum”.



Містика переплітається з реальною історією, створює багатобарвну картину Києва… Відомі київські відьми, язичницькі традиції, прокляття князя Володимира, потойбічне життя, ритуали
19 століття - про це Ви зможете дізнатися 29 липня від нашої гості Лади Лузіної -  української письменниці, журналістки, драматурга, сценариста, театрального критика, голови Клубу Київських відьом, диявольськи чарівної та таємничої дівчини.

Більшість книг Лади Лузіної ілюстровані графічними малюнками автора і вони тематично співпадають з графікою художниці Ксенії Білан, виставка якої відкрилась 21 липня в KZ ART ROOM. 

Ксенія Білан - ілюстратор з Києва, створює свої картини під враженням всього, що надихає, чим цікавиться протягом свідомого життя: тема життя і смерті, вплив символів на долю людини, природа та її органічні форми, література. Ксенія розповість історії створення своїх містичних робіт.

"З Києвом пов'язана велика кількість містичних історій. Міські легенди живуть серед жителів столиці та дають згадку з творів Булгакова і картин Врубеля. Хто знає, які з них дійсно відбувалися, а які є лише красивою легендою. Але, в будь-якому випадку, ми впевнені, що кілька цікавих містичних історій є чистою правдою. Тому, ми вирішили підтримати молоду художницю Ксенію Білан та запросили Ладу Лузіну розкрити завісу таємниці містичного Києва" – коментує керуюча KZ ART ROOM та засновниця першого онлайн блог-журналу LuckyUkraine Олеся Тарасенко.


Коментарі

Популярні публікації