Х ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK


 З 25 по 27 червня в Одесі відбувся ювілейний десятий сезон ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK. На всіх гостей ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK чекала дуже насичена модна програма. Протягом фешн-вікенду гості та журналісти відвідали понад 30 подій – fashion show, презентації, арт-проекти та модні вечірки у найпрестижніших місцях Одеси. Завдяки партнерам цього сезону - Hyundai Sonata можна було швидко та з комфортом переміщатися з однієї події на іншу.

Відкриття ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK відбулося на одній із найгарніших історичних локацій міста – у стінах будівлі Головпоштамту, де була продемонстрована колекція Navro.
NAVRO
Ідея колекції #Loveattack – передати у символах ті відчуття, якими керуються закохані. Реалізовуючи цю ідею, дизайнерка намагається втілити в колекції не блідий романтичний флер, а безумовну перемогу почуттів над раціональністю. Коли ми закохані, у нас виростають крила, ми буквально розквітаємо в цей період і, захоплені виром почуттів, часто робимо романтичні татуювання. Особливістю колекції якраз-таки і є вишиті татуювання, серед яких пір'я і серця з крилами. Силуети підкреслено вільні, легкі сукні довжиною вище щиколотки комбінуються з лакованими чобітьми та пальтами у стилі мілітарі. Оксамитові костюми та сукні декоровані вишитим пір'ям, багато елементів розшиті вручну. У колекції присутні оксамитові та суконні кепі з лаковими козирками, оксамитові босоніжки на платформі та боді в татуюваннях. Ключові матеріали – шовк, летюча органза, оксамит, сукно кольору хакі, лама, овчина, лак.


КEKA

Вперше на Odessa Holiday Fashion Week представлена колекція бренду КEKA. Це новий український бренд, який являє собою творче об'єднання однодумців. KEKA створює не лише чоловічий та жіночий одяг, а також аксесуари, які відповідають останнім світовим трендам. В одязі від Кека все продумано до дрібниць: крій, поєднання тканин, гра кольору, аксесуари.

Кека ­– молодіжний бренд для людей, що живуть повним і насиченим життям. Урбаністичний сasual – для тих хто цінує комфорт, простоту виконання та бездоганну якість.


Julia Gurskaja by New Style
Наступною на подіумі Odessa Holiday Fashion Week власну колекцію представив бренд Julia Gurskaja by New Style.
У філософії бренду сміливість межує з почуттям міри. Стиль круїзної колекції Synthesis задає колірна гама: теплі відтінки коричневого і бежевого поєднуються з ніжно-рожевим і блакитним, створюючи ідеальну палітру. У гру контрастів залучений ліричний принт, мереживо та геометричний авторський візерунок.



YANA BELYAEVA

На створення нової колекції YANA BELYAEVA дизайнера надихнули світанки. В основі колекції лежить спортивний стиль з елементами повсякденного шику. Прямий крій силуетів, геометричні лінії та яскрава гама кольорів підкреслюють притаманний дизайнеру спортивний стиль. Незмінна складова бренду – виготовлення сумок і рюкзаків. У цьому сезоні образи доповнені сумками, рюкзаками, декорованими зірками із тканини та шкіри у базових кольорах нової колекції. Взуття для показу надав бренд L.A.P.T.I.


LIA SYN
LIA SYN – український бренд жіночого одягу, постійний учасник Ukrainian Fashion Week. Дизайнер Лія Сін створює одяг для сучасних жінок, які ведуть активний спосіб життя і при цьому хочуть виглядати стильно, жіночно і завжди почуватися комфортно. «Високоякісні тканини і бездоганне виконання» – головне правило бренду LIA SYN.



KOMASHNYA

Бренд KOMASHNYA – сімейний бренд з незмінними цінностями, які передаються і підкреслюються у колекціях одягу та аксесуарів. З розвитком бренду KOMASHNYA відкриває лінію особливих образів для особливих подій під назвою ONA.

ONA – втілення елегантності та любові. Героїня колекції цінує глибину, йде до своєї мети посміхаючись. Однотонні хвилясті тканини лише підкреслюють витончені образи.



RISHA

Дизайнерка бренду RISHA Ірина Потернак у своїх колекціях робить ставку на ідеальну посадку і винятково натуральні тканини. Філософія бренду – відтворити аристократичність минулих епох в сучасному образі жінки.

Круїзна колекція WHITE MORNING – початок з чистого аркуша. Це чіткі форми та лінії білого кольору. Це образи для сучасної жінки, яка готова експериментувати.




ARTEMKLIMCHUK 
RESORT17 "AMA"
Це історія про дівчат. Про літо. Про море. Про пінні хвилі та легкі подуви вітру. Про внутрішню піднесеність і гарний настрій. Про юність та мрії. Про віру в те, що казки існують. Про русалоньок. Про принців, що неодмінно з'являться. Про ноги, а не хвіст. Про щасливий кінець. Про любов.
Матеріали: шовковий креп та атлас, поліамідна сітка.
Оздоблення: перли, кришталь, вовняна нитка
Капелюшки: Ruslan Bagynskiy

ARTEMKLIMCHUK  afterparty у барі Mushlya
PRESENTATION: FROLOV ❤ #INVOGUE
Після смачної паузи у Bar Mushlya гості Odessa Holiday Fashion Week відвідали Invogue Сoncept Store, де відбулась презентація молодого українського дизайнера Івана Фролова, присвячена старту продажів колекції FROLOV FW16.  У колекції Іван Фролов продовжує свої традиції: спокусливе мереживо поєднується із оксамитовими халатами та oversize светрами, а широкі брюки кльош та шовкові комбінації виглядають, як завжди, provocative.



ROUSSIN by Sofia Rousinovich
Натхнена гарячим сонцем і піском пустелі, морськими хвилями і чистим літнім небом, дизайнерка бренду ROUSSIN by Sofia Rousinovich створила нову круїзну колекцію.
Софія використала простий крій і прямі лінії, а унікальність колекції полягає у застосуванні різних фактур тканини та різьбленого орнаменту. Моделі виготовлені з легких матеріалів – як символ літнього бризу, і більш важкого – замші бежевого і темно-синього кольорів, його різьблений орнамент нагадує піщані дюни і морські хвилі. Особливість фасону – довгі силуети і закриті плечі.


Cher Nika by Cherkas

Cher Nika by Cherkas – це перша лінія Cher Nika Boutique, заснована креативним директором Сергієм Черкасом. Бренд є учасником Lviv Fashion Week і Fashionable East (Польща).

Літня колекція під назвою SENSIBILITY наповнена барвами і настроєм весняного Провансу. Креативний директор бренду поєднав романтику з модерном, відтворивши при цьому чуттєвий образ сильної та незалежної дівчини. Колекції притаманні силуети oversize та смугасті принти.


MIDEDA
Бренд MIDEDA – це молодий бренд, заснований в Одесі у лютому 2016 року. Естетика бренду – жіночність і сексуальність, які не суперечать комфорту. У MIDEDA немає рамок вікової категорії.
Якість тканини і пошиття – обличчя бренду. MIDEDA дотримується ідеї натуральності в
у тканинах.


Джерелом натхнення нової колекції бренду MIDEDA під назвою «ATLANTIS» стали глибини світового океану, його мешканці, рослини та енергетика, вивчені не гірше, ніж зворотній бік Місяця.
Як ключову геометричну модель колекції MIDEDA вибирає трапецієподібний силует, на якому будується вся колекція. У колекції поєднуються класична естетика бренду і вуличні тренди. Збираючи вільні сукні на резинку або пояс в талії, MIDEDA візуально звужує її, роблячи жіночу фігуру ще більш жіночною. Лінія плеча – похила, занижена. Силует трапеції додає графічности, а легкі сукні розбавляють графіку вітром і повітрям.
МАТЕРІАЛИ: гладкофарбований і принтований шовк, креповий та мокрий шовк. Гладкофарбована і принтована бавовна. Джинс. Принтована саржа.
КОЛІР: кольори колекції побудовані на базі контрасту – молочний, вугільний чорний, сіро-блакитний, кораловий, сірий.

Queens
Бренд Queens дебютував у 2016 році на 38-му Ukrainian Fashion Week. Дизайнери Анастасія Єршова і Марта Земскова, набравшись досвіду та натхнення під час роботи над проектом AtelierHandMade, створили бренд Queens, який втілює жіночність сьогодення.
Нова круїзна колекція бренду вирізняється великою кількістю ручної роботи, натуральних тканин та жіночних силуетів.


ELENA BURBA
У новій колекції "Pink Feather" Олена Бурба обігрує мотиви райського відпочинку. Бажаючи змінити поточний стан речей, дизайнерка замінила реалістичність на мультяшність: колекція рясніє безліччю фантазійних деталей і виняткових сполучень. Протестуючи проти будь-яких натяків на поганий настрій, головними кольорами колекції стали соковиті небесно-блакитний та сіро-зелений, ніжний персиковий та яскравий малиновий, втілившись у по-справжньому літніх тканинах: шовк, шифон, мереживо. Мереживні сарафани та шифонові сукні, шовкові піжами і бомбери, спідниці міді, корсети трансформуються у вражаючі вбрання, завдяки колаборації з українським брендом взуття MARSALA. Спільна робота дизайнерів мала особливу мету: "Ми створили по-справжньому фантазійні босоніжки, які, поза сумнівом, доводять, що вони більше, ніж просто взуття – це прикраса". Цілі низки деталей  прикрашають класичну, на перший погляд, модель взуття: декоровані паєтками, пір'ям та бісером підбори в молочному і світло-блакитному кольорі, яскраві помпони на бежевих і мережива на коралових моделях. Образність і витонченість, що втілюються в босоніжках, стануть ідеальним варіантом для вечірки.
Олена Бурба наголошує: "У цій колекції мені найбільше хотілося передати мій літній настрій. Коли випадаєш зі звичного ритму життя і поринаєш у світ безтурботності, тепла і щастя".


26 червня у новому бутіку ELENA BURBA в Одессі відбулась презентація круїзної коллекції та колаборації з українським брендом взуття MARSALA. У новій колекції "Pink Feather" Олена Бурба обігрує мотиви райського відпочинку. Бажаючи змінити поточний стан речей, дизайнерка замінила реалістичність на мультяшність: колекція рясніє безліччю фантазійних деталей і виняткових сполучень.

Прес-ланч у бутіку ELENA BURBA

L.A.P.T.I.
26 червня о 19:30 у рамках головної літньої fashion-події України, Odessa Holiday Fashion Week, відбувся прес-коктейль і презентація круїзної колекції L.A.P.T.I. У Market Place бренд представив круїзну колекцію для яскравих літніх подорожей до будь-якої точки світу. Чоловічі еспадрільї з натуральної бавовни для прогулянок французькою Рив'єрою, мереживні еспадрільї для танців на найкращих вечірках Гоа, ретро-сандалі для велосипедних прогулянок вузькими вуличками Толедо, легендарні біркенштоки в інтерпретації L.A.P.T.I. – враження цього літа обираєш ти! Для любителів курортного шику дизайнерка бренду Ірина Мусатова підготувала лімітовану колекцію розкішних оксамитових еспадрільїв з вишивкою.
L.A.P.T.I. доповнять літні образи брендів RITO, KEKA, Cher Nika by Cherkas і Yana Belyaeva.



the Coat by Katya Silchenko
Круїзна колекція the Coat by Katya Silchenko нАтхнена атмосферою і колористикою Куби. Барвисті квартали, малинові ретро-кабріолети та узбережжя океану – ідеальні супутники літнього відпочинку. І найголовніше круїзне "досягнення" Куби – майже повна відсутність доступу в Інтернет. Діджитал-детокс – тренд цього літа, вважає Катя Сільченко. Дизайнерка пропонує відкласти вбік телефон і планшет і зануритись у світ яскравих фарб, якими насичена колекція.
Основою Resort 2017 стали яскраві сукні-халати, сарафани та сукні-комбінації вільного крою. Ці речі ідеальні для літнього бранчу або пляжного коктейлю. На додаток до них дизайнерка пропонує літні парки і плащі. У колекції використані італійський шовк, льон і котон.


27  червня Катя Сільченко запросила всіх друзів та клієнтів бренду The COAT by Katya Silchenko на літній бранч в бутіку Symbol. Гості мали чудову нагоду роздивитися та приміряти моделі з нової круїзної колекції, а Катя порадувала клієнтів новиною про старт продажів бренду у престижному бутіку Symbol.


MARCHI
Круїзна колекція MARCHI 2017 – це бачення дизайнерів бренду Валерії Марчі і Таші Кухар спортивного одягу на щодень. Натхненням при створенні суконь і топів стали вінтажні тенісні костюми. Для підтримки спортивної тематики дизайнери обрали м'який легкий трикотаж світлих відтінків і динамічний червоний. Спортивні костюми універсальні, призначені більше для щоденного використання. Костюми доповнені білими довгими сорочками. В такий спосіб бренд запропонував освіжити спортивні образи та підтримав улюблену тему багатошаровості. Взуття бренду SAUCONY гармонійно підкреслює спортивний стиль колекції.
Сукні-сорочки і блузи з натуральної бавовни, відкриті й легкі – відмінне рішення для спекотних літніх днів. Взуття для цих луків надано офіційним партнером показу L'CARVARI – унікальним брендом з неповторною ідеологією та змістом!
Дизайнери традиційно використали незвичні методи обробки. Для яскравого акценту були розроблені самоклеючі шеврони на одяг з морськими та літніми атрибутами. Розташування шевронів на одязі можна вибрати самостійно. Запропоновані моделі колекції будуть продаватися разом із комплектом наклейок.


Ubernormal
Ми продаємо одяг – стиль задавайте самі. Як частини конструктора, базові речі Ubernormal можуть скласти новий гардероб або вбудуватись в уже існуючий. У цьому одязі бігають, вирішують питання, лінуються, живуть нормально.
Ubernormal – нова норма, в якій одяг не поділяється за віком, статтю, призначенням. Він нічого не визначає і нічого не диктує. Це повернення влади людини над річчю. Ти виглядаєш круто, річ непомітна. Ubernormal – нормальніший за всіх нормальних.


Alexandra Tanais
Для нової колекції дизайнерка бренду Олександра Танаїс обрала білий колір. За її ескізами було розроблено спеціальний тропічний принт, який доповнила вишивка ручної роботи. У силуетах поєднується геометрія і плавність форм, що й показує еклектику спортивного та романтичного стилів. Стилістика круїзної колекції розроблена так, щоб купальний костюм можна було легко доповнити спідницею або іншими аксесуарами і перетворити його на сукню або вечірнє вбрання. Beauty-партнер показу – nails studio Еллади Луценко.




HUNKEMÖLLER
Бренд Hunkemöller було засновано 1886 року в Амстердамі. Сьогодні Hunkemöller є лідером на ринку Європи і продається у понад 24 країнах. Основний асортимент Hunkemöller – купальники, білизна, а також одяг для дому і сну.
Купальники від Hunkemöller у цьому сезоні виглядають максимально привабливо. У моді різноманітність стилів і форм, які ефектно підкреслять вашу індивідуальність, жіночні форми, округлі лінії та зворушливі принти.


AYSINA Resort 2017
Творчим імпульсом для створення нової круїзної колекції AYSINA стала смілива екранізація 1960-х років науково-фантастичного роману Олександра Бєляєва «Людина-амфібія». Темою нової роботи Юлії Айсіної стала зворушлива історія кохання Іхтіандра і Гуттіери, втілена на екрані зірками радянського кінематографа, Володимиром Коренєвим та Анастасією Вертинською, що вже багато років є синонімом чистого та безмежного почуття, здатного здолати будь-які перешкоди. Лінійка втілює новий період у житті бренду AYSINA, який ознаменувався співпрацею з креативною командою агентства «Луч», очолюваного Антоном Бєлінським. Саме завдяки цьому тандему колекція здобула необхідну легкість і невимушеність, що розкриває жіночу красу в новому обрамленні.
Уникаючи прямого цитування образу Гуттіери, дизайнерка прагнула лише тонкими натяками передати романтичну натуру героїні, вправно змішуючи класичну вінтажну естетику з бунтарським духом молодості, сміливими вуличними трендами та фірмовими сексуальними нотками. Граючи на контрастах, Айсіна сміливо поєднує ніжний льон з грайливим глітером, розбавляє біло-рожеву колірну гаму яскраво-червоним та глибоким синім кольорами, а повітряні волани доповнює строгими піджаками прямого крою. Завершальним штрихом образів стали сяючі мюлі, елегантні босоніжки на шпильці, а також брошки і сережки у формі серця – як символ щирих почуттів героїв роману.



Couture de Fleur. Luxury Resort Collection 2017
Нова колекція Couture de Fleur. Luxury Resort – шовкова симфонія краси і досконалості.
Джерело натхнення бренду – первозданна природа, квіти і ландшафти, зафіксовані львівською художницею Оленою Онуфрів на картинах. Далі полотна переносять на шовк, який виробляють спеціально для Couture de Fleur в Італії на озері Комо. Сукні-халати, сарафани, шовкові топи, блузи і сорочки – не просто данина моді, це справжні витвори мистецтва, дбайливо створені жінками для жінок. У новій колекції ви знайдете штани, білизну та безліч аксесуарів для яскравого й незабутнього літнього відпочинку.


  PARA SOLO
Бренд ПАРА SOLO представляє колекцію сезону літо 2016 та капсульну-колекцію «Школа». Літня колекція виконана у стилі бренду: легка, емоційна та абсолютно без перевантажень. Колекція є продовженням пошуку ідеального образу для підлітків, які готуються до “дорослого” життя. Виконана та присвячена британському стилю та напрямкам у вуличній та танцювальній музиці. 



RITO
"Як страшно бути серйозним", – кажуть дизайнери українського бренду РІТО. У круїзній колекції "Конкорд" є все, що потрібно для веселого літа – купальники для прогулянок берегом моря, топи і сукні для запальних вечірок біля басейну, вбрання для нічних прогулянок і романтичних світанків.
В основу колекції лягли ескізи пляжних костюмів французької художниці-абстракціоністки Соні Делоне, чия доля тісно пов'язана з Одесою.


Fashion show VIVA for Odessa International Film Festival
Вже не вперше рамках Odessa Holiday Fashion Week відбудеться спеціальне fashion show VIVA! FOR ODESSA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL. Цього року для гостей урочистого відкриття однієї з найважливіших культурних подій в Україні – Одеського Міжнародного Кінофестивалю – заявлено дрес-код black tie. Журнал Viva! та українські дизайнери представлять відповідні до дрес-коду образи для червоної доріжки. Вечірні сукні представлять бренди BOBKOVA, Couture de fleur, Domanoff, Elena Burba, Elena Burenina, Elenareva, Litkovskaya, Lobanova, Navro та Whatever. Образи доповнено прикрасами від дизайнерського бренду Helena Romanova.


                   Показ Lake та закриття Odessa Holiday Fashion Week в M1 club hotel.



                              Автори чудових фотографій - Володимир Босак та Ігор Хобта 






      Мы с Денисом Коротким, который играл на вечеринке закрытия, передаем вам привет из Одессы ;)



                                                              До следующих встреч в Одессе!

Коментарі

Популярні публікації