UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN

Міжнародний fashion-проект під егідою Ukrainian Fashion Week за підтримки Jordan Tourism Board
 3–11 серпня, Йорданія

Ukrainian Fashion Week вже вкотре знайомить світову fashion-спільноту та міжнародних журналістів з колекціями українських дизайнерів та сприяє популяризації їхньої творчості за межами України. Цього літа українські дизайнери представлять свої колекції в одному з наймальовничіших куточків світу – Йорданії. 



У рамках проекту UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN будуть представлені колекції українських брендів Olena DATS’, Larisa LOBANOVA, Marta Holod та IVAN FOTESKO.

Olena DATS’ український бренд, що представлений по всьому світу та успішно розвивається, пропагуючи поєднання глибинних українських традицій з відображенням сучасного світу. Бренд здобув популярність саме на східному фешн-ринку та має кілька точок продажів у ОАЕ, Кувейті, Саудівській Аравії.

Larisa LOBANOVA – це втілення жіночності, витонченості та вродженої аристократичності. Вишукане розуміння стилю і талановита імпровізація у поєднанні з тонким почуттям гумору та здорової самоіронії дають змогу дизайнеру створювати яскраві колекції, наповнені образами сучасної жінки. Кожна колекція Лариси представляє концепцію, яка втілена у лінії образів та є відображенням певного настрою дизайнерки. Від сезону до сезону настрій колекцій змінюється, демонструючи багатогранність характеру їх авторки.

Marta Holod – вже традиційно, дизайнерка Марта Холод презентує у східній країні колекцію капелюхів для кінських перегонів. Символом і головною прикрасою цієї колекції став метелик. На Сході вважають, що побачити у себе вдома метелика – на щастя. Стародавня легенда говорить: своє бажання треба так тихо прошепотіти метеликові, щоб для всіх земних істот воно залишилося таємницею, і відпустити його. Яскраві барви сусідять зі стриманими чорно-білими поєднаннями.

IVAN FOTESKO – це синтез футуризму, класики і спорту. «Ми шукаємо нові можливості для втілення наших ідей, альтернативу в крої, поєднанні тканин і фактур. Майже архітектурні лінії можуть підкреслювати індивідуальність наших клієнтів. Ми хочемо подарувати зручність і стиль, пропонуючи до вибору зручні й водночас складно сконструйовані лінії. Ми вкладаємо емоції у свої вироби і сподіваємося розвивати нашу майстерність».

Для гостей, баєрів та журналістів відбудеться одразу дві сесії показів українських дизайнерів у різних містах. Перший показ відбудеться у столиці Йорданії, Аммані, другий – на березі Червоного моря, у місті Акабі.

Усі гості матимуть змогу роздивитися, приміряти та придбати речі у шоурумах, де будуть представлені колекції українських дизайнерів.

За ініціативи Ukrainian Fashion Week fashion-шоу українських дизайнерів вже відбулись під час сесій у США (Нью-Йорку, Вашинґтоні), Індії (Делі), Греції, Грузії (Батумі, Тбілісі), Росії (Санкт-Петербурзі, Москві), Чехії (Празі) та Франції (Парижі).
WELCOME to http://www.visitjordan.com/

Коментарі

Популярні публікації