XVIІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРІВ ОДЯГУ «ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ»


27 червня відбувся фінал XVIІ Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» – загальнонаціональної акції, що була заснована у 2000 році. Конкурс було започатковано з метою розвитку та підтримки молодих талантів, якими такий багатий світ української моди. Задля всебічної підтримки творчості та зростання фахового рівня молодих вітчизняних дизайнерів Конкурс проходить під егідою Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).

«Погляд у майбутнє» є чудовим «стартапом» для дизайнерів-початківців, що отримують можливість серйозно заявити про себе та одержати щасливий квиток у світ fashion-індустрії.  
До участі у фіналі Конкурсу журі обрало 17 колекцій.

Журі конкурсу
 Ґран-прі. Ґрант для створення наступної колекції та можливість участі у проекті «Нові імена» в рамках  Ukrainian Fashion Week вже втретє буде надала відома бізнес-леді, власниця Fairmont Grand Hotel Kyiv та засновниця благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева.
Переможець: Віра Фатєєва (м. Київ)



Друга офіційна премія. Професійний подарунок від торговельної марки Braun – прасувальна система CareStyle 5. Другою частиною призу стане контракт на створення капсульної колекції для мережі магазинів ПАРА SOLO.
Переможець: Володимир Найдьонов (м. Керч, АР Крим)

Третя офіційна премія. Участь у Міжнародному конкурсі дизайнерів одягу Benext Fashion Design Contest, яку забезпечує оргкомітет Ukrainian Fashion Week.

Переможець: Ростислав Русінов (м. Хмельницький)
Також колекція Ростислава Русінова отримала спеціальний приз за найкреативнішу колекцію Конкурсу – культурно-освітня подорож до Парижа в рамках Програми «ART & MODE À PARIS» від  Studio Parisien des Arts et de la Mode (Паризької студії мистецтва та моди). Партнером цієї спеціальної премії виступає Parfum Büro (експерт високої парфумерії).


Спеціальний приз за найякісніше втілення ідей (за високу якість пошиття колекції для Конкурсу) – професійне швейне обладнання від компанії SOFTORG, флагмана вітчизняного ринку промислового швейного обладнання.
Переможець: Наталія Трофімова (м. Київ)




                                           Фото: Володимир Босак та Ігор Хобта

Коментарі

Популярні публікації