У Києві відкривається найбільший у світі магазин українських брендів

22 вересня на Хрещатику, 27 відкрив свої двері «Всі.Свої» — найбільший у світі магазин українських брендів. Наразі тут представлені майже 150 вітчизняних виробників одягу, взуття та аксесуарів, а вже за кілька тижнів їхня кількість збільшиться у півтора рази. 


Ідея створити магазин «Всі.Свої» з’явилася у Ганни Луковкіної менше року тому. Задум був простий: магазин давав можливість презентувати себе в центрі столиці сотням маленьких та середніх виробників, які орендували шоу-руми у різних частинах Києва та інших міст, і при цьому надавав споживачу найбільший вибір якісного та стильного українського одягу, взуття та аксесуарів. 

Близько двох місяців тривали перемовини з одним із найвідоміших модних майданчиків Києва – Хрещатиком, 27, де майже півстоліття розташовувались магазини одягу. Ще два місяці «Всі.Свої» ретельно відбирали бренди з усієї України. Нарешті, 21 вересня 2016 року магазин відкрив свої двері.



«Ми раді розпочинати сезон чудовою пропозицією для всіх шанувальників української моди, – розповідає засновниця «Всі.Свої» Ганна Луковкіна. – Наразі у магазині представлені понад 60 брендів жіночого одягу, понад 40 – взуття та аксесуарів, бренди прикрас та жіночої білизни, вже є зони чоловічого одягу (понад 10 брендів), одягу для дому – і це тільки початок! Адже зараз ми будемо вивчати попит та наповнювати зали новими та новими брендами, які будуть відповідати очікуванням наших гостей. Найголовніше питання, яке хвилювало майбутніх відвідувачів, – це ціни, чи не будуть вони «хрещатицькими», занадто високими. Ні, не будуть. Ціни у магазині «Всі.Свої» не відрізняються від цін на маркетах та у шоу-румах брендів. Наприклад, футболка у магазині коштує від 250 гривень, сукня – від 600, пальто – від 2000. До речі, перші 10 тисяч відвідувачів отримають спеціальне посвідчення «свого», адже наша мета – сформувати спільноту, яка підтримує українське, виробляє українське та споживає українське».

У вересні магазин працює в тестовому режимі, поетапно буде вводитися повний формат. Вже до кінця року повноцінно працюватимуть 4 поверхи загальною площею 2800 кв. м. У «Всі.Свої» з’явиться дитяча зона, де можна буде не лише придбати речі, а й залишити на деякий час дитину під наглядом аніматорів, відкриється відділ товарів для дому та декору. Покупці також зможуть скористатися послугами кравчині та підігнати одяг під себе прямо у магазині, замовити індивідуальний пошив взуття безпосередньо у виробників. 





Але вже сьогодні Хрещатик, 27 — це постійно діючий майданчик, який працює 7 днів на тиждень з 10:00 до 22:00. «Всі.Свої» орієнтуються не тільки на українців, але й на гостей столиці, тому на кожному поверсі є англомовний персонал.

У магазині представлені найкращі з брендів, які беруть участь у маркетах «Всі.Свої»: Ksenia Gospodinova, IIIIT SARKISIAN, ETNODIM, Jenadin, W8less, lapti, who is it?, finch, Momot shoes, Майстерня яскравого взуття «Хамелеон», BYME, The Wings, Bagllet та ін. Є тут і бренди, які працюють уже багато років (Vivalon, Wladna, Tuto, «Капелюх» та PROMIN, який було засновано у 1939-му), і зовсім молоді, дуже талановиті новачки (Woolberry, 7arrows, Owlsome). Багато брендів закрили свої шоу-руми та ексклюзивно представлені на Хрещатику, 27. 






«Ще рік тому ми уявити не могли, що зможемо представити свої вироби у самому серці України, – розповідають засновники бренду BYME Аліна та Дмитро Сердюк. –  «Всі.Свої» – це не просто магазин, це можливість для маленьких українських виробників голосно заявити про себе на весь світ! До відкриття ми підготували особливу колекцію, яка підійде усім, хто працює в офісах, але прагне оригінальності: це і класичні пальто over-size (від 3000 грн), і теплі кардигани та сукні (від 800 грн) з віскози та вовни. Головні кольори колекції – смарагдовий та фіолетовий, які додадуть трохи барв у вашу осінь».







Відкриття магазину не впливає на формат маркетів «Всі.Свої», що працюватимуть у звичному режимі. Як і раніше, вони представлятимуть чотири напрямки: одяг, взуття, аксесуари; дім та декор; дитячий маркет; гастрономія. Маркети регулярно відбуватимуться у Києві та гастролюватимуть по Україні. Нагадаємо, що у травні 2016-го «Всі.Свої» отримали звання «Відкриття року» на церемонії Cosmopolitan Awards.

Коментарі

Популярні публікації