Благодійна виставка дитячої творчості «Захистимо дітей»


6 жовтня 2016 року о 18:30 арт-простір KZ ART ROOM та БО «Міжнародна асоціація «Об’єднані Україною» запрошує на благодійну виставку дитячої творчості «Захистимо дітей».

На виставці будуть представлені роботи вихованців санаторно-оздоровчого  комплексу «Перлина Донеччини».

В рамка двостороннього партнерства між комунальним підприємством «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» та Міжнародною Асоціацією «Об’єднані Україною» реалізовується ряд проектних ініціатив,  спрямованих на покращення функціонування та підвищення матеріально-технічного забезпечення рекреаційної установи.

«Перлина Донеччини» — сучасний комплекс, який має змогу одночасно надавати комплекс послуг із оздоровлення та відпочинку під час літніх канікул понад 1000 та взимку понад 500 дітей у зміну. Деякі житлові корпуси придатні для організації оздоровлення та відпочинку дітей в зимовий час.

З початком антитерористичної операції на території Донецької області комплекс став центром надання притулку для тимчасових переселенців. «Перлина Донеччини» надала притулок близько 800 особам. Наразі в комплексі продовжують перебувати 89 осіб з числа тимчасово переміщених осіб.

В той же час актуальним для подальшого розвитку комплексу протягом трьох наступних років є вирішення наступних задач:
1. Подальше вдосконалення матеріально-технічної бази комплексу з метою створення адекватних та рівних умов для розміщення дітей, розвитку їх творчих, інтелектуальних можливостей.
2. Створення умов для організації повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей та молоді з обмеженими можливостями.
3. Створення умов для продовження процесу навчання дітей під час організації оздоровчих та відпочинкових змін в зимовий та осінній періоди року.


Саме на вирішення зазначених питань спрямоване партнерство між  Міжнародною Асоціацією «Об’єднані Україною» та комунальним підприємством «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини».

Необхідно в перспективі:
Проект 1. Реконструкція спального корпусу №11 філії «Донецьке Орлятко» на 80 місць для дітей з врахуванням потреб дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями та осіб, що їх супроводжують.
Проект 2. Реконструкція їдальні №1 філії «Красна Гвоздика» на 500 місць.
Проект 3. Створення та організація роботи обласного центру інформаційно-методичного забезпечення дитячого оздоровлення та відпочинку.
Проект 4. Завершення будівництва клуба КП ОДМСОК «Перлина Донеччини» (друга черга).
Проект 5. Створення зони бездротового Інтернету (wi-fi) на території комплексу.
Проект 6. Створення навчально-консультаційного пункту на базі спального корпусу «Будинок знань» філії «Красна Гвоздика» для надання освітніх послуг дітям, які відпочивають в комплексі в навчальний час.
Проект 7. Облаштування туристичного містечка на території філії «Красна Гвоздика».
Проект 8. Облаштування літературно-музичної вітальні та Клубу юної господині на першому поверсі Будинку творчості на території філії «Красна Гвоздика».
Проект 9. Облаштування цеху майстрів кераміки та клубу інтелектуальних ігор в будівлі Будинку творчості на території філії «Красна Гвоздика».
Проект 10. Облаштування майданчику для караоке на території філії «Красна Гвоздика». У філії «Орлятко» реконструювати інженерні мережі. Придбати спеціалізований транспорт (трактор) та технологічне обладнання. Реанімувати і облаштувати водолікарню.


Першочерговим проектом партнерства Міжнародної асоціації «Об’єднані Україною» є Ініціатива з реконструкції спального корпусу №11 філії «Донецьке Орлятко» на 80 місць для дітей з врахуванням потреб дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями та осіб, що їх супроводжують.

Акредитація за тел.: +38 066 165 77 87 

Коментарі

Популярні публікації