"I'm OK with my CRAZY" – нова колекція Elena Burba

Після показу на Ukranian Fashion Week Олена Бурба та "Моршинська" запросили журналістів та блогерів на прес-ланч до шоу-руму, де гості змогли роздивится усе в деталях. Дизайнер розповіла про героїню колекції. 






«Цього разу я «I'm OK with my CRAZY» – так назвала свою нову колекцію Олена Бурба. Представлені на подіумі речі – жіночні, яскраві та стильні. Але цього разу дизайнерка змогла поєднати, здавалося б, непоєднуване – дух рок-н-ролу, епатаж і здоровий спосіб життя. Героїня колекції "бере від життя більше! MORE SHINE, MORE FASHION, MORE WATER, MORE PASSION, MORE LOVE – ось її гасло! Для мене це образ харизматичної та закоханої у життя Ґвен Стефані», – розповіла дизайнерка.  показати дівчину нової генерації — сміливу, драйвову, стильну, готову до експериментів, самоіронічну таяскраву. Але при цьому — вона у відмінній формі, займається спортом, доглядає за собою та п'є воду. Вона бере від життя більше! Її гасла — MORE SHINE, MORE FASHION, MORE WATER, MORE PASSION, MORE LOVE! Для мене це образ харизматичної та закоханої в життя Гвен Стефані». — розповідає про новую колекцію дизайнерка Олена Бурба.


Нещодавно було презентовано teaser. Головними героїнями міні-фільму стали директор бренду Elena Burba Тетяна Богдан і модель Олімпія Вайтмусташ. На зйомках дівчата отримали завдання поводитися так, ніби їх ніхто не бачить, танцювати, веселитися і бути собою. «I'm OK with my CRAZY» – промовляють до нас героїні тизера.


Коментарі

Популярні публікації