UKRAINIAN FASHION WEEK ОГОЛОШУЄ ДАТИ СЕЗОНУ AW 2017-2018

«Завдяки акредитації впливових міжнародних видань на Ukrainian Fashion Week та численним публікаціям у зарубіжних та українських медіаресурсах дизайнери отримують важливі інструменти для подальшої успішної роботи з баєрами та агентами протягом всього сезону. Усі роки свого існування Ukrainian Fashion Week діяв виключно в інтересах дизайнерів, їхнього розвитку та прогресу. Тому зараз, коли покази, що відбуваються перед «великою четвіркою», стали необхідністю для більшості учасників Тижня моди, ми впевнено робимо цей крок», – зазначила голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.


Покази колекцій сезону AW17-18 пройдуть на подіумі Українського Тижня Моди З 4 до 8 лютого 2017 року. 
2017 рік – рік двадцятиріччя Ukrainian Fashion Week. 20 років тому завдяки появі Тижня моди в Україні дизайнери отримали професійну платформу для розвитку своїх брендів, створену за всіма правилами функціонування тижнів прет-а-порте. Ukrainian Fashion Week вже двадцять років допомагає дизайнерам системно і стабільно працювати за тими ж правилами, за якими працює весь модний світ. Платформа Ukrainian Fashion Week упродовж 20 років була і залишається фаховим майданчиком для професіоналів fashion-індустрії в Україні.
Успіх дизайнерів України на міжнародних ринках, активна участь у професійних fashion-подіях – виставках, шоурумах, тижнях моди – в багатьох країнах світу зумовили необхідність проведення Ukrainian Fashion Week у більш ранні терміни. Це дасть українським дизайнерам можливіть розпочати сезон у себе на батьківщині і, продемонструвавши колекції в Києві, підкорювати ринки CША, Європи, Азії та Близького Сходу.


Коментарі

Популярні публікації