Відеокампейн Revival by Lesia Semi представлено у конкурсі Fashion Move On 2016 року.


Український бренд Lesia Semi представив рекламний відеоролик нового аромату Revival у 3-му конкурсі Fashion Move On 2016, який проходить за підтримки Ukrainian Fashion Week та журналу ELLE Україна. Зйомки короткометражного відео проходили у Lviv Jagellon Airport та в історико-культурному заповіднику “Тустань”. У головній ролі – Оксана Козакевич, актриса Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса. Fashion – відео представлено у конкурсі Fashion Move On . 


В основу відеоролика покладена візуалізація складових нот парфуму, композиція якого відкривається ефектним акордом джерельної води та лугових трав, а базовими нотами є деревинно-мускусні. Локації, на яких проходили зйомки, відображають ці ноти – тут і гірське джерело, і лугові трави, дерева та скелі. Прозора і водночас насичена парфумована вода Revival створена в актуальному тренді – поєднання свіжості та загадковості. У відеоролику візуалізуються свіжість парфуму - відчуття, які виникають при вдиханні цього аромату, і загадковість – пустельні безлюдні краєвиди, що контрастують з шаленими емоціями головної героїні. Оксана Козакевич у відеоролику одягнена в сукні з колекції Lesia Semi SS 2017.
Модель: Оксана Козакевич

Стиль: Леся Семі, Олена Болдирєва
Make-up: Ольга Янковська
Оператор/режисер: О.Кулик, асистент: Н.Воробець
Зйомки короткометражного відео проходили у Lviv Jagellon Airport та в історико-культурному заповіднику “Тустань”. У головній ролі – Оксана Козакевич, актриса Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса.
Відео можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=hXEORcmd9n0



Коментарі

Популярні публікації