Цікава колаборація бренду KATERYNA KAROL та ТМ DUNA

Колекція весна-літо 2017 бренду 
Я завжди з нетерпінням чекаю на показ KATERYNA KAROL. За творчістю Каті Кароль я слідкую вже давно - з самих перших кроків. Дизайнер починала свій творчий шлях з колекцій аксесуарів. Всі вони були дуже різні за стилем - колекція етнічних аксесуарів в колаборації з Петром Несетеренко-Ланько, клатчи, сережки та браслети зі старих джинсових речей, шкіряні прикаси та багато іншіих. Але, всі без винятку, дуже самобутні, яскраві та оригінльні. Це один із самих улюблених брендів аксесуарів. KATERYNA KAROL доводить, що талановита людина, талановита в усьому. Ії колекції одягу - професійні, якісні та сучасні. Колекція весна-літо 2017 - одна з найкращих, представлених у цьому сезоні на Lviv Fashion Week. 


Інспірацією послужило перо райської пташки, яке символізує з одного боку легкість, невимушеність, невагомість але з іншого боку несе глибокий філософський зміст. Перо-це сон, це пересування без обмежень, це місток між нами та нашою душею, це свобода, чистота, надія і висока моральність.


Колекція виконана у природній флористичній гамі та спонукає нас поринути у літо та побачити у бірюзі-морські хвилі, у охрі-піски та сонячний берег, прочитати в зеленому шелест тропічних рослин та розгледіти між хащами темних тропічних лісів дикі невидані квіти кольору фуксії та білосніжні орхідеї. Мереживо як тіні під сонячними променями легкими ніжними рисунками лягають на засмагле жіноче тіло. Пір'їнки райських пташок немов розлетілись від теплого літнього вітру та яскравими вишивками та принтами опинились на одязі…Шум океану, тихий і ніжний шелест лісу, щебетання птахів – спокій і простота-ми у раю!!!



Акцентом у творенні колекції послужила форма рукава  - це серцевини орхідей-об'ємні складного крою та членування, із грою тіней та творенням каплеподібних силуетів , що підкреслюють жіночність. Поруч з яскравими явно акцентованими елементами одягу прослідковується лінія строгого аскетичного простого крою із явним японським впливом-халати із видовженими рукавами, спідниці зі складами та прихованими кишенями, блузи із застібками позаду, вкорочені штани та довгі спідниці трапецієвидного силуету.




Важливим елементом колекції є неодмінний атрибут бренду KATERYNA KAROL активні та яскраві аксесуари - кольє, брошки, перстені та сережки, які немов намагнічені зібрали до себе всю красу тропіків-краплі лазурної води, пір'я пташок, квіти тропіків, листя теплого лісу, грубий мерехтливий пісок.







У колаборації з шкарпетковою компанією DUNA розроблено серію шкарпеток, яка підтримує візуальну та ідейну лінію колекції, виконана за ескізами та під контролем автора. Ми можемо побачити охристі та графітового кольору шкарпетки з ледь помітними малесенькими пір'їнками, акцентованими слідками кольору фуксії, а також бірюзові шкарпети та підколінки з активними великими пір'їнами, серія доповнена геометричною орнаментикою та кольоровими акцентами. Шкарпетки лімітованої серії можна буде придбати у всіх брендових магазинах DUNA у сезоні весна літо 2017 року.




UFB, Ужгород




Фото _ А. Шамов, И. Федорив.

Коментарі

Популярні публікації