"Розмалюй своє життя" - колекція Lesia Semi SS 2017

Цього сезону для показу колекції SS 2017 та презентації нового аромату Lesia Semi вибрала окрему локацію - Arena lviv. Я не встигаю за новинами бренду і просто не уявляю як колективу вдається реалізовувати стільки проектів одночасно. Бо, окрім показу нової колекції та презентації вже третього парфуму, бренд заявив про запуск другої лінії. Вже стільки всього зроблено за такий невеликий проміжок часу, а скільки ще попереду! 



Девіз нової колекції Lesia Semi SS 2017 – «розмалюй своє життя». Вся колекція є віддзеркаленням ритму, в якому живе людина, з його злетами і падіннями. Її ідея – у відродженні, в поверненні до радості в житті, відновленні зв’язку з природою. Саме тому використані природні кольори – зелений, коричневий, малиновий, оранжевий, як і чорно-біла гама. Дизайнер закликає бачити життя не в чорно-білих тонах, а в яскравих, адже людина може вивести себе з депресивного стану і все змінити.












В основі колекції – геометрія і чіткі лінії – в крої, формах, рисунку тканини. Одяг доповнений поясами, зав’язаними у вигляді синусоїди, яка символізує злети і падіння в житті, - така ж форма повторюється у взутті. В асортименті – комбінезони, приталені та розкльошені сукні, сукні-сорочки, штани, видовжені жакети без рукавів, накидки. Використані шовк, органза, котон. 



Одяг доповнений маленькими шкіряними сумками, взуттям на високому каблуку з кольоровими шкіряними синусоїдами, шарфами і хустинами з мотивами творів живопису, які підтримують кольорову гаму і концепцію колекції. Як і раніше, спеціально для колекцї було розроблено взуття з принтами, використаними у одязі. Total Look від Lesia Semi - одяг, взуття, сумки, шарфи та хустники.













Фото _ О. Шамов та І. Федорів та моЇ)

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації