Lviv Fashion Week

Покази на основній площадці Lviv Fashion Week розпочалися з ефектного перфомансу Sofitie. Ключовий образ rколекції– це всіма улюблений і легко впізнаваний портрет Франкліна з 100 $ купюри. А використання доповненого слогану "IN GOD WE TRUST, ALL OTHER PAY CASH" підкреслює іронічне ставлення до культу грошей. Колірна гама виробів колекції – це мінливі відтінки від зеленого до чорного при повороті банкноти, молочно-жовтий відтінок тонованого паперу і червоний – колір захисних волокон купюри.

Sofitie



IDoL
Подорожуючи по Лазурному узбережжі Франції, Серж Смолін відвідав одне унікальне місце – Musée océanographique de Monaco,  який протягом 47 років очолював Жак-Ів Кусто. Численне розмаїття морських форм і організмів надихнула дизайнера на створення ексцентричної колекції CALYPSO S/S 2017. Широкі брюки зі стрілками, приталені піджаки, шорти і вільні сорочки, прикрашені декоративними елементами, віддрукованими на 3D принтері в причудливій формі - так буде виглядати сучасний чоловік від IDoL у 2017 році.


Tata Kalita

Колекція My Tinga... S/S 17 передає настрій від переглянутих картин Edwarda Tinga-TingaОсновний силует - прямий, дизайнер грає з довжиною виробів та асиметрією. У колекції переважає функціональний урбаністичний одяг. Знакові речі - прозорі блузи з шовку та бавовни, жакети з тонкої вовни та велюру, лляні сукні, облямовані велюром, зручні штани. Цікавими є аксесуари - це необроблені річкові камені, обрамлені у метал, а також кольорове пір’я, що прикрашає вушко жінки, наче крила пташки.

 Balossa (Italy)

Джерелом інспірацій для колекції весна/літо 2017 стала чоловіча сорочка. В багатій уяві дизайнера Індри Каффеманайте це просто гра, історія кохання, в якій немає переможців і переможених, лише намір «позичити» сорочку в чоловіка, щоб її трансформувати, одягнути та продемонструвати. В новій колекції Balossa показує, як багато видозмін можна зробити з чоловічою сорочою. Від’єднання коміру і манжетів, перетворення у красиву шаль, легку, повітряну і жіночну пляжну сукню, в блузу, спідниці, топи. В Balossa грають з прозорістю, щоб показати жіночну сексуальність, використовують легкий коттоновий поплін, льон, бавовну і рамі – матеріал, виготовлений з повністю натуральних волокон. Але основний герой колекції – білий колір. Світ Balossa забарвлений у біле, це благородний світ, ніжний і свіжий, духовний і творчий.


Pavlo Milcharek
Колекція весна/літо 2017 є дебютною колекцією бренду. Pavlo Milcharek - це дизайнерський одяг ready-to-wear, створений на базі існуючих потужностей компанії «Галичанка» - Генерального партнера Lviv Fashion Week SS 2017. У весняно-літній колекції Pavlo Milcharek поєднані мінімалізм, японські впливи і українська етніка – традиційна для бренду «Галичанка». Силуети прямі, вільні. Використані гуцульські геометричні орнаменти та імітація рисунку гуцульських плахт, які виконуються вишивкою і друком на тканині. В асортименті сукні-сорочки, сарафани, у жіночому і чоловічому варіантах сорочки, штани, шорти, тренчі, видовжені жакети без рукавів. Матеріали: льон, трикотаж, шкіра. Спеціально для колекції була розроблена лінія взуття – це шкіряні в’єтнамки і шльопанці, декоровані вишивкою. Образи доповнені сумками прямокутної форми з тканини і шкіри, які трансформуються в рюкзак.
Foto _ O. Shamov

Коментарі

Популярні публікації