Revival - третій аромат Lesia Semi

Це вже становиться традицією - презентувати новий аромат Lesia Semi восени на Lviv Fashion Week. Гостей здивували  відеокампейном нових парфумів.


Новий парфум має назву Revival (Відродження) - це третій аромат Lesia Semi і другий у співпраці з відомим українським парфумером Богданом Зубченко

Парфумер Богдан Зубченко та дизайнер Леся Седіна
Revival  - мелодія природних відтінків, що ідеально пасує сучасній жінці. Прозора і водночас насичена парфумована вода із прекрасним шлейфом створена в актуальному тренді – поєднання свіжості і загадковості. Він просто магічний! Довго тримається та постійно розкривається новими нотами. Вже раз познайомившись з цім ароматом, неможливо про нього забути. Я навіть не сподівалася, що цей парфум справить на мене таке враження. Спочатку, прочитавши опис я вирішила, що це не мій аромат. Але Revial мене вразив та полонив назавжди. Я в захваті від нового парфуму Lesia Semi.



Цей зелений, привабливий, приємно гіркуватий аромат створює відчуття легкості і впевненості, поєднує солодкуваті, ніжні, квіткові ноти, які ідеально пасують сучасній жінці. 




                                       Відкриття: джерельна вода, лугові трави
                                       Серце: польові квіти, півонія
                                       Основа: боби тонка, кедр, мускус


                      Ольфакторний тип: зелено-квітковий мускусний аромат
                      Парфумер: Богдан Зубченко (BZ Parfums)
                      Концентрація: eau de parfum


Композиція відкривається ефектним акордом джерельної води та лугових трав. Зелений, привабливий, приємно гіркуватий ароматстворює відчуття легкості і впевненості. Він прокладає стежку до серця REVIVAL, у якому цвітуть польові квіти та рожеві півонії. Це поєднання солодкуватих, ніжних, квіткових нот зачаровує і створює романтичний, жіночний образ, що підтримується базовими деревинно-мускусними нотами композиції. 

Фото _ О. Шамов та Є. Кравс
Як відбувалася презентація другого аромату DIVINE 

Коментарі

Популярні публікації