Ukraïnian Fashion Bazaar

Другий сезон Ukraïnian Fashion Bazaar проходитиме в Ужгороді 5-6 листопада. Учасниками цього заходу стануть відомі українські дизайнери, серед яких ті, що приймали участь у Lviv Fashion Week, Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Зокрема, Tata Kalita, OVA Dress, Катерина Кароль, Steblakizm та інші.


Серед медіа-партнерів канал М-студіо, Інтернет-видання Varosh, журнал "Унікум", Інтернет-видання журналу Pink. Та блог Studioofmydreams.
Мета заходу дати можливість дизайнерам ознайомити публіку зі своєю творчістю, налагодити нові контакти, знайти нових клієнтів і можливість реалізовувати свою продукцію. Відповідно будуть запрошені власники бутиків, іноземні гості, представники консульств. Це має сприяти розвитку міжнародних контактів і можливостей руху представників української фешн індустрії в сторону Європи.
Водночас це можливість розвитку Закарпаття, зокрема Ужгорода, як туристичного центру. 
Перспективи заходу в майбутньому запрошувати гостей із сусідніх країн, що межують із Закарпаттям, зокрема Угорщини, Румунії, Словаччини, як дизайнерів, так і баєрів, власників магазинів.
Розвиток Ukraïnian Fashion Bazaar до рівня висококласного модного шоу з можливістю висвітлення у мас медіа республіканського та міжнародного рівня, дотримання високих стандартів модних показів, залучення модних критиків, фешн блогерів, допомога та підтримка молодих дизайнерів.

Розклад

Коментарі

Популярні публікації