Інтелектуальна мода та естетика у показі Vozianov на Lviv Fashion Week.



Після невеликої перерви Федір Возіанов представив свою колекцію та провів майстер-клас "Супрематичний одяг від Vozianov" на Lviv Fashion Week. І це була найкраща fashion-постановка,  Федір Возіанов у цьому майстер! Естетика та інтелектуальна мода, жива музика, прекрасна колекція - дизайнер створив неймовірну атмосферу на показі.



 Колекція WANTIT
Бавовна в дрібний принт, брилі і плетені клатчі з аїру - Возіанов перетворює цей пасторальний набір в колекцію міських костюмів геометричних силуетів. Ніжність матеріалу структурована жорсткістю конструкції та інноваційністю технологій.



Система адаптації розміру перетворює спідницю, брюки і плаття з уніфікованої речі в особисту. Ще один пласт колекції - зброя, але не як засіб агресії, а як інструмент захисту. Звідси кишені "кобура" і шеврони у вигляді пістолетів і ножів. Колекція WANTIT - хочу це. Людина шукає одяг або одяг знаходить людину.










Натхненний чистими геометричними формами та лініями, бренд v o z i a n o v абсолютно відкритий до інновацій. Постійні експерименти з технологією та конструкцією, пошук максимальної лаконічності та універсальності моди ― основний принцип у творчості.
Стиль v o z i a n o v – естетичний авангард ― придатний для street wear і водночас певною мірою консервативний.
Деякі з моделей бренду виходять за межі fashion-дизайну та трансформуються у «річ», яка має подвійне призначення ― предмет одягу або аксесуар легко перетворюється на арт-об’єкт або елемент декору.
                             Майстер-клас "Супрематичний одяг від Vozianov"










Коментарі

Популярні публікації