Майстерня Зінаїди Ліхачевої і Responsible Future спільно з Art Ukraine Gallery запрошують на унікальну подію - "Різдвяну Палітру"

Напередодні католицького Різдва намалюйте в своїй уяві власну Різдвяну Палітру під звуки музики від майбутніх українських Моцартів!


Вже завтра у  Art Ukraine Gallery (вул. Грушевського, 9А)  ви почуєте близнючок Анну і Софію Кисляк (10 років), які цього року в рамках Європейського турне  Responsible Future  виступили разом із заслуженою артисткою України  Богдана Півненко  на День Незалежності України в залі Великої Гільдії у Ризі, а також мандрували містами Польщі і виступали з концертами у Краківській консерваторії, Закопане, Пороніні.  

25-ти річний Марк Топчій  зірка класичної гітари, володар понад 50 премій, лауреат численних міжнародних конкурсів, готує для гостей «Різдвяної палітри» сюрприз! 
Марко веде активну та успішну гастрольну діяльність в Україні та за її межами – в США, Японії, Австрії, Італії, Португалії, Франції, Іспанії, Мексиці, Німеччині, Південній Кореї та інших країнах світу – як сольно, так і у супроводі симфонічних оркестрів. 

Концерт класичної музики у виконанні талановитих дітей України в передріздвяні дні уже став доброю традицією. Уже третій рік поспіль проводяться такі програми, де на одній сцені виступають діти й відомі митці. Нині свою майстерність продемонструють: Максим Шарпар, Ангеліна Куріна, Артур Чорний — лауреати національних та міжнародних конкурсів, переможці конкурсу пам’яті П. Чайковського; Ліза Почебут — лауреатка міжнародних конкурсів у Сербії, Чехії та Італії; Ганна та Софія Кисляк, Саша Хмара, Сандра Василькова, Ріта Почебут — лауреати національних та міжнародних конкурсів. 

Зіграють для Вас гості концерту - це талановитий гітарист Марк Топчій та відома українська скрипалька Богдана Півненко. 

Більше про подію та її учасників:  https://www.facebook.com/events/230230670737497/
Щорічний різдвяний концерт класичної музики у виконанні талановитих дітей України, 21 грудня, 19:00! 

Коментарі

Популярні публікації