Мозаїчний ранок.Yanina sudio.

У пошуках гармонії Yanina Studio™ створила свою нову колекцію одягу Mosaic morning, в основу якої покладено мистецтво складання мозаїки з різних матеріалів з різними кольорами і фактурами, калейдоскоп відтінків та форм. Як скло, з якого творили давні, флорентійські, сучасні майстри, серед яких, напевно, найвідоміший - Луїс Тіффані, є нескінченним химерним переходом і зміною відтінків кольору після змішування скляної маси кількох кольорів, так і ми, використовуючи властивості тканин, підбирали той чи інший малюнок під конкретну ділянку зображення.



Мозаїчний ранок від Yanina Studio™ розвиває ідею багатобарвності особистості, інтелектуальності і культурної експресії, закладеної в попередній колекції весна-літо 2017 Revival. Знову й знову, надихаючись високим мистецтвом, ми проносимо крізь всі наші колекції явну і відчутну ідею вираженою персоніфікованої індивідуальності.






У колекцію ми заклали своє відчуття Свободи, Сили, Гармонійності та Сміливості. Кольори і форми наших луків поступово, а іноді, несподівано і блискавично переходять з одного в інший. Тут і рішуча палітра, яку вибирають лише впевнені в собі люди, і чіткі геометричні форми, що озвучують – у нашому прочитанні – прагнення до впорядкованості думок, справ і цілей. І тут же прямо і відразу - м'якість, глибока жіночність, граціозність: дизайнер Яніна Резніченко грає ледь вловимими переходами відтінків форм і кольору, плавними лініями, композицією м'яких теплих, об'ємних фактур. Ефект контрасту в колекції створює нову реальність.



Акценти: розпущений край тканини, чітка геометрія крою, в'язані кишені, деталі з використанням техніки сухого валяння, паєтки, поєднання легких тканин з теплими і затишними



MUST HAVES: яскраве пальто, теплий брючний костюм в стилі 70-х, теплі сукні, комбідрес


ТКАНИНИ: у верхньому одязі, теплих сукнях і брючних комплектах переважають м'які вовняні фактурні тканини, в легких сукнях і блузах – шовк. Лосини, комбідрес – ПУ

Кольори: лаймовий, сірий, бордо, помаранчевий
Foto_Владимир Босак UFW, backstage _ ostriy

Коментарі

Популярні публікації