Творча група «Виключно звичайні» та Благодійна організація «Фонд Родини Кольгофер» презентують новий соціальний фото-проект «Батько».

25 березня 2017 року в кінотеатрі «Київська Русь» за адресою вул. Січових Стрільців, 93, початок о 14:00 відбудеться відкриття виставки соціального фото-проекту «Батько». Виставка триватиме з 25 березня по 2 квітня.


Мета проекту – нагадати українцям, що найголовніше у світі – це родина, це діти та батьки. Адже ми починаємо по-справжньому цінувати щось лише тоді, коли втрачаємо.

Стосунки між сином і батьком ніколи не були простими. Це завжди або сумісні рибалки, або фрази “Мама, передай привіт татові”, але душевних та відкритих розмов між батьком та сином завжди мало чи вони відсутні зовсім. На жаль, цінність проведення часу разом з батьком чоловіки в повній мірі розуміють лише після того, як самі стають батьками. Лише люблячи свою дитину, розумієш певні речі, лише щоночі цілуючи своє дитя в лобик, розумієш, наскільки не вистачає батька, тим паче, не вистачає, якщо спілкування з ним зовсім немає або якщо тато вже пішов з життя.

В рамках проекту було зроблено 20 фото-історій. Половина – це сумісні фото сина/синів та батька, відкриті, сімейні фото. Інша половина – це фото синів, чиї батьки вже померли, з фотографіями своїх батьків в руках, або фото батьків, чиї сини, на жаль, вже померли. Моделями проекту є чоловіки різних соціальних статусів, професій, з різних міст, але серед історій, що ми розповідаємо, є й історії публічних людей.

Організатори проекту – це творча група “Виключно звичайні”, що спеціалізується на різноманітних соціальних проектах, яка є організаторами проекту “Виключно звичайні”, “Краса без меж” та «Любов до себе». Наразі група займається проектами “Випускниці” та “Посли в Україні”.

Генеральними партнерами та спів-організаторами виступають Благодійна організація «Фонд Родини Кольгофер», що працює на потребу соціально незахищених верств населення, людей з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів обдарованих дітей та для зміцнення інституту сім'ї.
В програмі офіційного відкриття на Вас чекає: промова від автора проекту, організаторів, генеральних партнерів та деяких учасників, музичні виступи від учасників проекту Алекса Захарчика та Слави Войнікова, перегляд фільму про проект від творчої групи "SSK_video".

Планується проведення виставки в інших містах України, зокрема Луцьк та Хмельницький.

Організатори – Творча група «Виключно звичайні»

Генеральний партнер та спів-організатори - Благодійна організація «Фонд Родини Кольгофер» (www.fondrodynykolgofer.com)

Партнери проекту:

Фото-студія «F-Star Studio»

Кінотеатр «Київська Русь»

Благодійний фонд «Омріяна Україна» 

Творча група "SSK_video"

Фестиваль «ReStart»

Торговий Дім "Гранд Афіш"

Соціальна мережа tvoyshans.club

Коментарі

Популярні публікації