Ukrainian Design Days

Від імені організаторів Днiв Українського Дизайну, ми будемо раді вітати Вас на нашому заході. Місія Днiв Українського Дизайну-звернути особливу увагу на дизайн як інструмент для інновацій і просування талановитих українських дизайнерів в світі.



Дизайн і творчість, як види складної інтелектуальної діяльності, не є спонтанними, а ґрунтуються на глибокому знанні, розумінні процесу і досвіді. Крім того, щоб бути комерційно успішним, дизайн повинен бути орієнтованим на клієнта і вимагає маркетингових і економічних знань, розуміння специфіки менталітету і соціальних аспектів.

З цієї точки зору, ми вважаємо Днi Українського Дизайну унікальним проектом, так як будемо приділяти багато уваги освітнім програмам, контактам з міжнародними експертами та участі в дизайнерських заходах по всьому світу з метою допомогти дизайнерам розвивати свою креативність і комерційний успіх.

Ми запрошуємо Вас приєднатися до Днiв Українського Дизайну та поділитися своїм досвідом і креативністю. Ласкаво просимо! “


Фернандо Озорес (Fernando Ozorez) - один з кращих іспанських бізнес-тренерів в сфері дизайну та інновацій. Закінчивши найтитулованіший в Іспанії бізнес університет ESADE, він має ступінь магістра ділового адміністрування. З розвитком інноваційної економіки, впровадження новітніх методів ведення бізнесу стало його спеціалізацією. Його авторитет в даній сфері підтверджується світовими брендами, з якими він працював. Фернандо виводив L'Oreal на ринок Італії. Готелі преміум класу W Hotels, іспанські банки BBVA і Caja Madrid, компанія Red Bull -його постійні клієнти. Семінари, що проводяться Фернандо на теми стратегії розвитку бізнесу і бренду, дизайн-мислення, впровадження креативного підходу та інновацій на підприємстві дозволять нашим підприємцям, маркетологам, дизайнерам підвищити свою кваліфікацію і ознайомитися з новітніми західноєвропейськими трендами ведення бізнесу.


Роксан Родрігес - декоратор, арт-директор і антиквар. Природна допитливість допомагає Роксан подорожувати крізь епохи і напрями у пошуках власного стилю. Сміливо розвиваючи авторський смак, не прив'язуючись до моди, пані Родрігес вміло відтворює у своїх проектах картини навколишнього світу. Відома завдяки досвіду роботи з антикваріатом, Роксан є законодавицею смаку на багатьох виставках, що супроводжуються публікаціями видатних кураторів. Беручи участь в Антикварному Бієнале, виділяється не тільки бездоганністю представлених об'єктів, але й їх вмілою презентацією. Її досвід декоратора реалізовано у створенні чудових інтер'єрів для мережі кафе-кондитерських Ladurée у Франції, в той же час на міжнародному рівні, співпрацюючи з виключно талановитими представниками французької арт спільноти, впливає на розвиток декоративного мистецтва вцілому. Черпаючи натхнення в еклектиці XIX століття, Роксан стверджує, що її стиль поза часом, саме тому бере участь в оформленні стендів на таких значущих заходах для великих антикварів, що спеціалізуються на епосі XX століття, як Art Miami і Art Basel, а також подіях галереї Hugues Magen в Нью Йорку. Також в переліку професійної діяльності - розробка архітектурних і дизайнерських рішень квартир, приватних готелів, будинків, створюючи гармонію між предметами старовини та сучасним мистецтвом (в команді Роксан лише кращі арт-консультанти). Роксан Родрігес - постійний учасник заходів AD Interiors, а її роботи є предметом численних публікацій у спеціалізованій пресі.

Сільвен Руф'є-експерт з французької моди та яскравий харизматичний спікер, що володіє безцінним міжнародним досвідом в сфері фешн -индустрii. Сільвен закінчив Міжнародний Інститут Релукінга в Парижі (Institut de Relooking International). Його досвід в сфері моди воістину вражає: він виводив компанію Benetton на ринок Литви, очолював бутик KENZO в Нью Йорку, на даний момент він є головним консультантом бутика LANVIN в Парижі. Сільвен- авторитетний у Франції блогер, ведучий на телебаченні та персональний VIP консультант з іміджу. Йому було довірено проводити покази французької моди в Індії і Китаї. В Україну Сільвен Руф'є приїжджає з семінарами, присвяченими французькiй моді, культурі і можливостям, які відкриває Париж дизайнерам.


В роботі конференції "Аудіо-візуальний дизайн в Україні" візьме участь відомий британський музичний продюсер Марк Саммерс (Mark Summers). Марк очолює студію SCORCCIO , яка за час своєї тривалої та успішної роботи з 1996 року виконала музичний продакшн для багатьох груп, без яких зараз неможливо уявити собі музичну історію. Марк доклав свою майстерність до багатьох треків THE PRODIGY, BOB SINCLAR, FATBOY SLIM та багатьох інших зірок музичного олімпу. На зустрічі з українськими фахівцями у сфері музичного продюсування Марк поділиться практичними навичками роботи в студії та знаннями щодо дотримання авторських прав при використанні аудіо контенту.

Studioofmydreams является медиа-партнером Ukrainian Design Days и лекционной программы. И для вас у нас маленький бонус - при оплате семинара указывайте промо-пароль "studioofmydreams", и на семинаре вас угостят чашечкой ароматного кофе. Оплатить можно на сайте (ссылки ниже).

ПРОГРАММА ЗАХОДІВ: http://design-days.com.ua/uk/program_uk/

Коментарі

Популярні публікації