Ukrainian Fshion Bazaar


В Ужгороді, вчергове, пройшов Ukrainian Fashion Bazaar. Цього разу заход проходив в музейному комплексі "Совине гніздо" у центрі міста. Цікава історична локація, прекрасна сонячна погода, усміхнені та відкриті гості - все сприяло гарному старту.


В перший день акцент було зроблено на етно-одязі. Розпочалися покази з виступу Студії сучасного танцю "Бліц" в народних костюмах та фолькльорного шоу. Завдяки підтримці Закарпатьского Музею Архитектури та Побуту,  у FOLK SHOW "Віднова" продемонстрували національні костюми Закарпатського регіону під живий супровід народних пісень в техно стилі.



Етно перформенс: Демонстрація національних костюмів Закарпаття
із Закарпатського етнографічного музею)




На UFB свої колекції демонструють як дизайнери, так і торгові марки та магазини. Цей сезон відрязнявся збільшенням дизайнерьских колекцій, що мене дуже порадувало. Свої сезонні колекції представили як українські, так закордонні  дизайнери.  Вреше на заході показали колекцію аксесуарів - від організатора Ukrainian Fashion Bazaar Ольги Мікули.

 Бренд “Начо” (Львів): Етно колекція





3 Tata Kalita (Львів): Етно колекція “Краплина етніки”






4 Бренд “Начо” (Львів): Дитяча етно колекція





 Ольга Мікула (Ужгород): Колекція етно прикрас “Спадок поколінь”









Тінатін Магалашвілі,  взуття _ Madonna(Тбілісі, Грузія): Колекція прет-а-порте осінь/зима 2017/18, 








Круглий стіл: Фешн журналістика та перспективи її розвитку в Україні



 Miss Princess (Львів): Колекція святкових та вечірніх суконь




 Магазин “Антошка” (Одеса-Ужгород): Дитяча колекція весна/літо 2017






 Андре Тан (Київ): Колекція весна/літо 2017 









 Ека Бузаладзе, взуття _ Madonna (Тбілісі, Грузія): Колекція casual осінь/зима 2017/18









5 Світлана Златіч (Ужгород): Колекція вечірніх суконь







Прекрасні образи моделям створили  візажисти EgoStyle та перукарі з "Індустрія краси Імперія"






 Мета заходу дати можливість дизайнерам ознайомити публіку зі своєю творчістю, налагодити нові контакти, знайти нових клієнтів і можливість реалізовувати свою продукцію. Всі коллекції після показу були представлені в шоу-румі.









"Це був третій сезон. Ми відносно молоді))
Тематика цього року була присвячена етно стилю. Мультикультурність Закарпаття вплинула на різноманіття національного костюму відповідно до регіону. Тому територія закарпатського краю охоплює етнічні групи гуцулів, лемків, закарпатців. Саме тому національний стрій цього регіону настільки різний. Це ми намагалися відобразити в показі давніх закарпатських народних строїв, який відбувався під живий супровід. Відповідно до цього в перший день були представлені етно колекції. Другий день показу містив колекції святкових суконь та колекції прет-а-порте.


Мета самого заходу зробити відомими українських дизайнерів для регіональної публіки, сприяти розвитку українського дизайну, як бізнесу, не лише обмежуватися творчою стороною. Відповідно для дизайнера - це орієнтир не лише на свого місцевого клієнта, а й розширення клієнтської бази, можливість отримати замовлення, стати відомим в іншому регіоні. Для публіки це виховання розуміння  того, що у нас є якісний модний продукт, до якого потрібно приглянутися і придбати. Варто відзначити, що до нас вперше приїхали дизайнери з-закордону, зокрема з Грузії, які показали досить високий рівень. Ставимо перед собою цілі залучати дизайнерів із сусідніх країн, що межують з Закарпаттям, зокрема Словаччина, Угорщина, Румунія. Розвиваємо тему круглого столу, що було вперше зроблено на цьому показі. Намагаємось для обговорення давати цікаві теми, які є актуальними для багатьох." - розповідає Ольга Мікула, засновниця Ukrainian Fashion Bazaar.



Читайте, Studio of my Dreams.



Коментарі

Популярні публікації