Краса зовні і зсередини

  Нові запечені рум'яна від Mary Kay в рамках благодійної програми 
"Краса, що змінить світ"




З травня по грудень 2017 року з кожної покупки Запечених рум'ян Mary Kay®  перерахуємо компанія перераховує 45 гривень для організації реабілітації українських жінок, які перенесли важку операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози.


Краса змінює світ з Mary Kay®

З самого заснування благодійної програми ми збираємо кошти від продажу спеціальної продукції Mary Kay®. Таким чином мільйони доларів були передані організаціям, що допомагають жінкам і дітям у всьому світі. Кожна покупка благодійної продукції у світі змінює життя тих, хто цього потребує: ми допомагаємо жертвам домашнього насильства, малозабезпеченим дітям, жінкам, які пережили рак молочної залози, навчаємо матерів-підлітків, і беремо участь у багатьох інших благодійних проектах.



Серце бачить швидше за очі. Саме серцем ми можемо розгледіти справжню красу, любов та надію. Озирніться довкола. Щасливі люди зовсім не ті, хто багато мають, а ті, хто багато дають. У вашому серці сховане безмежне джерело любові та добра. Кожен ваш найменший добрий вчинок для когось може стати неоціненною підтримкою.

У меня румяна в оттенке "Щедре серце".




Поради з нанесення
Використовуйте Пензель для рум'ян з Колекції пензлів Mary Kay® для нанесення.
Нанесіть рум'яна відтінку "Щедре Серце" на яблучка щік або уздовж вилиць, скронь і підборіддя для створення здорового рум'янцю на вашому обличчі.
Використовуйте відтінок "Золоте Серце" як хайлайтер, наносячи на верхню лінію вилиць. Для створення ефекту стробінга, нанесіть цей відтінок на місця, куди падає сонце: на вилиці, під бровами, на спинку носа, підборіддя і над верхньою губою.
Щоб додати більше сяйва, нашаровуйте рум'яна. Незалежно від відтінку, починайте з легкого шару і додавайте по малу.





Коментарі

Популярні публікації