"Позивний Бандерас”: екватор зйомок та боротьба зі стихією

Екватор зйомок українського військового детективу “Позивний Бандерас” компанії «ТРИ-Я-ДА ПРОДАКШН» позаду.

24 травня знімальний майданчик “Позивного Бандераса” в Одеській області відвідали журналісти, для яких творча група підготувала сюрприз – розбиття тарілки. Цього дня у зйомках кіносцен також брали участь реальні бійці ЗСУ.



“Під час роботи ми зіткнулися з певними труднощами, які неможливо було передбачити. Це примхи погоди, які в польових умовах дуже відчутні. Через дощі та шквали знімальний майданчик перетворився на болото, техніку затопило. Довелось просити вийськових про допомогу, щоб її врятувати. Через це ми змушені були змінювати деякі сцени. Але на плані зйомок це жодним чином не відбилося. Згідно з графіком ми закінчуємо знімальний процес всередині червня. А одну із ключових фінальних сцен зніматимемо у Києві,” – розповідає продюсер фільму “Позивний Бандерас” Сергій Баранов.

Сюрпризом для всіх присутніх стало розбиття тарілки на знімальному майданчику.

“Кастинг з військовими в нас був у вигляді розмови-інтерв’ю. Що мене тоді здивувало, як поступово всі хлопці відкривалися перед камерою. Я сумнівався, чи будуть вони спілкуватися відкрито та щиро й розповідати якісь свої історії. Навіть боявся, що вони не захочуть спілкуватися. Але я побачив зовсім іншу картину – всі чоловіки хотіли поділитися і поговорити. Приголомшливі речі розповідали. Деякі з військових просто з природньою харизмою, їх ми і обрали для зйомок. Я би залюбки взяв усіх та, на жаль, на всіх ролей немає, бо їхня кількість обмежена сценарієм,” – розповідає режисер фільму Заза Буадзе.

Нагадаємо, військова драма «Позивний Бандерас» стала одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Режисер – Заза Буадзе, автори сценарію – Сергій Дзюба, Артемій Кірсанов, продюсери – Сергій Баранов та Людмила Пічугіна.

Коментарі

Популярні публікації