Чого хоче жінка?

Словенський бренд нижньої білизни LISCA тепер в Україні!

Починаючи з 1955 року, словенський бренд нижньої білизни LISCA відточував майстерність перетворення жінок всього світу, роблячи чарівну половину людства ще прекраснішим. Згадавши незаперечну істину про те, що українські дівчата - найкрасивіші, компанія приїхала надихатися і підкорювати серця.

LISCA - символ бездоганної посадки, союзу елегантності з модними трендами і гарантії комфорту.



Лояльна цінова політика, надійна якість, приємний дизайн моделей і уважний персонал бутіка, завжди готовий допомогти з вибором ідеального комплекту - бренд LISCA дружній у всіх відносинах.
Креативний підхід до розробки фасонів, відстеження тенденцій подіуму і впровадження ультрасучасних технологій виробництва втілилися в багатогранних лініях нижньої білизни.
Багатий асортимент і широка розмірна сітка задовольнять вишуканий смак і строгі вимоги дівчини: елегантні, романтичні, фантазійні і базові комплекти представлені в розмірах чашки від A до G.




Лінійка Lisca Selection пропонує екстравагантні моделі для сміливих сучасних дівчат і тих, хто бажає привнести в образ трохи розкутості. Зухвалі вирізи і продумані конструкції підкреслять розкішне декольте, а підв'язки, корсети, підтяжки і портупеї підкажуть сценарій для незабутнього тет-а-тет і забезпечать грайливий настрій для особливого вечора.






У комплектах нижньої білизни, затишному одязі для сну і домашнього відпочинку Lisca Fashion поєднується вічна класика і модний тренд. Найулюбленіші і популярні моделі постійно оновлюються, вносячи ультраактуальний подіумний лиск.





Lisca Basic  - лінія комфортної і функціональної білизни на кожен день. Базові класичні моделі виконані з еластичних безшовних матеріалів або з декоративним м'яким плоским швом. Ледь відчутні тілом тканини, витримана палітра і ніжні відтінки nude вносять відчуття гармонії і спокою в буйство повсякденності. У лінії представлена також коригуюча нижня білизна, яка приховує недосконалості і дарує абсолютну впевненість в собі.


Стильні та кокетливі комплекти Cheek by Lisca - вибір дівчат, що стежать за зміною тренду і при цьому охочих завжди залишатися собою. Стильні дизайни дозволять самовиражатися не на шкоду елегантності, а мальовничі принти додадуть в життя яскравих фарб і зарядять бадьорістю.


Асортимент бренду доповнює капсула Prestige, розроблена ексклюзивно для показів мод і урочистих заходів.

Під лініями Lisca Selection, Lisca Fashion и Cheek by Lisca випускаються також яскраві колекції купальників, пляжного одягу і аксесуарів.
Захоплений жіночою красою, бренд LISCA не оминув увагою і чоловіка: лінія Lisca men пропонує практичні моделі для представників сильної половини людства.
Словенський бренд LISCA знає, чого хоче справжня жінка: романтики, фантазійного дизайну і відмінної якості вишуканої нижньої білизни.


Навесні 2017 торгова марка приїхала в Україну, щоб втілити дівочі мрії. Відкриття першого бутіка в ТРЦ Lavina mall - лише початок шляху до здійснення жіночих бажань!

LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році в Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю і бездоганним поєднанням класики і модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові і екстравагантні комплекти, затишний і романтичний домашній одяг, корегуюча білизна, стильні колекції купальників і пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак і ідеально підходить для кожної фігури!

Магазин LISCA в Україні:
м. Київ, ТРЦ "Lavina Mall", вул. Берковецка, 6Д







Коментарі

Популярні публікації