Український бренд LESIA SEMI представив свою колекцію AW 2017 в Сербії


На Serbia Fashion Week український бренд Lesia Semi показав свою колекцію осінь-зима 2017. Прем'єра колекції відбулася на Lviv Fashion Week.

                                                 LESIA SEMI AW 2017
Нова колекція Lesia Semi інспірована підводним світом, фауною і кольорами морських глибин. Відправною точкою є зображення риби, присутнє у більшості речей з колекції – в декорі, формі чи лініях крою. Кольорова гама побудована на основі кольорів морського дна, хвиль та піску: використані білий, сірий, блакитний, світло- і темно-синій, жовтий, гірчичний, приглушений рожевий тони, колір морської хвилі.




Cилуети прямі, трапецієвидні, приталені або завужені донизу. Крій складний: часто речі утворені з окремих геометричних площин тканини, зібраних таким чином, щоб формувати контури риб на одязі. В колекції поєднуються різні фактури – часто в одній речі. Використані кашемір, ангоровий трикотаж, вовняний трикотаж, шовковий трикотаж, шовк, шовк-велюр, органза, кольорові скляні та емалеві камінці; нашивки і начіпні деталі у формі стилізованих риб, розшитих камінцями. В асортименті – светри-сукні, светри, гольфи, штани, трапецієвидні або призібрані внизу спідниці, приталені і трапецієвидні сукні, сарафани, жакети, безрукавки, пальта і куртки.


Одяг доповнений різноманітними аксесуарами - це рукавички, драпіровані пояси, в’язані кепки, прикрашені рибами і камінцями, шкіряні сумки-рюкзаки у формі риб, в’язане взуття на спортивній підошві, декороване бісером, камінцями, начіпними рибами. Спеціально для колекції розроблена лінія прикрас – це сережки зі срібла і пластику у вигляді стилізованих риб, і пластикові персні, що імітують луску. Прикраси розроблені  Львівським ювелірним заводом.







Коментарі

Популярні публікації