Відкриття брендового магазину Lesia Semi у Трускавці

              18 червня у Трускавці в ТЦ «Куб» відкрився монобрендовий магазин Lesia Semi. 












В магазині представлені одяг першої лінії з колекцій весна/літо 2017 та осінь/зима 2017, капсульні колекції, одяг другої лінії LSemi, аксесуари (сумки, взуття, прикраси) та парфуми – DIVINE by Lesia Semi та Revival



Інтер’єр вирішений у фірмових тонах бренду Lesia Semi – темний шоколад і слонова кістка. 


Відкриття магазину було відзначене гучною вечіркою в ТЦ «Куб» за участю співачки Оксани Мухи та DJ Zaiceff. Ведучий - Андрій Ферцак.






















Адреса магазину: ТЦ «Куб» (вул. Тараса Шевченка, 14), 2 пов.
Ждем вас в гости.

Lesia Semi – український бренд жіночого одягу ready-to-wear та аксесуарів, заснований у 2014 році дизайнером Lesia Semi. Бренд створює від 4 колекцій одягу на рік (сезонні, міжсезонні, капсульні і вечірні), є учасником Тижнів моди у Львові, Польщі та Сербії, шоурумів у Парижі. Під лейблом Lesia Semi виготовляються також парфуми і аксесуари: взуття, сумки, ювелірні вироби.
Філософія бренду – вишуканість у простоті та розумна функціональність. Сучасний урбаністичний дизайн поєднується з експериментами в крої, особливою увагою до матеріалів, фактур, внутрішньої обробки виробів. Естетика базується на чіткості ліній і лаконічності форм, складному конструктивному крої при зовнішній простоті та водночас комфорті у носінні. Дизайнер створює речі на тонкому балансі між концептуальністю і носибельністю, ідеями та комфортом. Lesia Semi – це сучасний бренд для жінок з незалежним почуттям стилю, втілення інтелектуального підходу до одягу.
Друга лінія бренду - LSemi - пропонує сучасний урбаністичний та водночас комфортний одяг Lesia Semi за доступними цінами. Одяг Lesia Semi можна придбати онлайн та у монобрендових магазинах Lesia Semi у Львові (вул.Гнатюка 4) та Трускавці (ТЦ «Куб», вул. Тараса Шевченка 14, 2 пов.)
lesiasemi.com @lesiasemi 067 67 48 479

Фото_ І.Fedoriv

Коментарі

Популярні публікації