Тизер першої соціальної комедії «Герой мого часу» Тоні Ноябрьової покажуть на Одеському кінофестивалі

На Одеському міжнародному кінофестивалі у секції Work in progress буде продемонстровано тизер першої в Україні соціальної комедії режисера Тоні Ноябрьової «Герой мого часу», яка знімалася за підтримки Держкіно. Таким чином українські та міжнароді дистриб'ютори зможуть першими побачити кадри нового українського фільму.

У 2012 році режисер вже презентувала на ОМКФ короткометражку «День незалежності» за яку отримала нагороду. Повнометражна стрічка «Герой мого часу» є її продовженням. З короткого метру до повнометражного кіно потрапив і актор Євгеній Бушмакін,




На прикладі його головного героя Жорика, творці соцкомедії порушують тему виживання звичайної людини у бентежному сьогоденні. Інші проблеми з якими зіштовхується герой – комунальні служби, невдачі у кар’єрі та в особистому житті – також будуть зрозумілі глядачеві у будь-якому куточку планети. Однак з гумором про гостре! Усі перипетії стрічки приправлено відмінним українським настроєм. Також у «Герої мого часу» ви не знайдете жодного професійного актора! Щоб достовірно передати життя, почуття та відчуття існування у великому місті - шляхом народних кастингів для зйомок було обрано звичайних людей.

На кінофестивалі стрічку презентують режисер Тоня Ноябрьова та продюсер Анна Паленчук. Фільм очікується в українському прокаті у 2018 році.























Коментарі

Популярні публікації