В столицю вперше завітав японський буддійський монах, майстер та Учитель Рейкі - Хакутен Інамото

Наприкінці минулого тижня 4 серпня 2017 року відбулася безпрецедентна подія в історії України - в столицю вперше завітав японський буддійський монах, майстер та Учитель Рейкі - Хакутен Інамото. Ця подія відбулася в конференц-залі затишного готелю ADRIA в рамках святкування в Україні Року Японії та 25-ти річчю встановлення дипломатичних відносин між нашими державами. Ініціатором приїзду майстра стала Вікторія Романова, майстер Учитель Усуї Рейкі Ріохо та засновниця школи Komyo ReikDo Ukraine. Дана подія була присвячена відкриттю першої в Україні офіційної школи Коміо РейкіДо.

Завдяки Вікторії, тепер всі бажаючі зможуть вивчати автентичне оригінальне японське мистецтво зцілення Рейкі, яке допомагає людині стати цілісним (дух душа тіло) здоровим, щасливим, наповненим, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, активувати природну здатність зцілення, омолодження, розкрити свій життєвий потенціал, пізнати рясну безмежну всесвіт, створювати шедевр життя і привносити більше світла світу і любові до кожної оселі.
Співорганізатором заходу виступив 1-й блог-журнал LuckyUkraine в особі Олеся Тарасенко, громадського діяча, засновника порталу та віце-президента IDIP.
Техніка Рейкі відома у всьому світі як “зцілення дотиками долонь”. В даний час на Заході розвивається безліч шкіл Рейки, які не мають нічого спільного з оригінальною практикою. Рейкі Ріохо насправді дуже проста практика, настільки простая, що в голову західної людини часто не укладається, як така проста техніка може бути ефективною. Більшість людей, що практикують цю техніку, знають, що японські майстри Рейки, що живуть в Японії, дуже небажано діляться своїми знаннями і досвідом із західним світом.
Сьогодні українці змогли поцінити тонкощі японської традиції Рейкі Ріохо разом з японським буддійським монахом Сенсеєм з Кіото (Японія) Хякутеном Інамото. І для цього навіть не потрібно було їхати в Японію!








Після безлічі досліджень традиційного японського Рейки Хакутен створив напрям Коміо РейкіДо і з 1998 року навчає студентів. Коміо - Великий світ, просвітлення. До - Шлях. Інамото Сенсей з 1998 року навчає системі Рейки так, як вона практикувалася в 20-30-х роках минулого століття в Японії. Хякутен слідує навчанню Усуї Рейкі Ріохо Гаккай, робить акцент на духовному розвитку через практику Рейки Ріохо і фокусується на не лише зціленні тіла, а й душі і духу. Усуї Сенсей вірував, що духовне вдосконалення робить тіло більш здатним до самозцілення. Хякутен розділяє цю точку зору. Завдяки йому, з японського мови були переведені багато відомих творів по Рейки.


За відгуками гостей презентації, Хакутен Інамото - людина безмежної уваги і бережного відношення до людей. Навіть коротка зустріч з таким майстром може дати сили на довгі роки.


Під час заходу відбулася презентація різних нарядів кімоно, створення ікебани та чайна церемонія, яку провела викладач з Українсько-Японського Центру КПІ ім. Сікорського Олена Капранова та Київська школа чайного дійства напрямку Урасенке «Чайна кімната».


На відкритті центру гостям подавали частування від ресторану здорового харчування I live.
Образи чарівних «японок» створені завдяки засновниці школи Вікторії Романової та її унікальним кімоно, Boyko Beauty Salon та візажисту-перукару Еллорі, квіти та пояси з бісеру Творча майстерня "АРТ Біжу».
Родзинкою вечора став виступ відомої оперної співачки Олени Гребенюк, яка виконала пісню акапельно на японській мові.
Фото Максим Терещенко NewWelle
Тепер всі бажаючі зможуть звернутися до школи Komyo ReikDo Ukraine, де постійно проводяться семінари та лекції, а також соціальні проекти. Більш детальну інформацію про школу можна дізнатися на офіційному сайті: www.komyo-reiki.org


#komyo_reiki #luckyukraine

Коментарі

Популярні публікації