UKRAINIAN FASHION WEEK #SS18

                        З 4 по 10 вересня у Києві відбудуться покази колекцій SS18.
«Головним критерієм, за яким оцінюється кожен Тиждень моди, є авторитет та здобутки дизайнерів, що беруть у ньому участь. Цього сезону на UFW ви побачите 67 дизайнерів – 67 історій успіху, що надихають країну і світ. 





Навіть за короткі півроку між показами на UFW історія кожного учасника збагатилась новими перемогами, що мають вплив на розвиток індустрії моди України в цілому», – зазначила голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.
#UFW 20 years
Ukrainian Fashion Week був заснований 20 років тому і став першим тижнем pret-a-porter на теренах Східної Європи та пострадянського простору. UFW – це початок розвитку сучасної української моди.
Ukrainian Fashion Week сьогодні – це:
  • важлива складова світової fashion-індустрії;
  • дизайнери, що продаються у 42 країнах світу;
  • 6 іноземних проектів на рік (Лондон, Париж, Мілан, Тбілісі, Торонто, Варшава);
  • міжнародні бізнес-програми для українських дизайнерів з іноземними менторами;
  • залучення українських дизайнерів до державної програми розвитку експорту;
  • платформа розвитку молодих талантів;
  • нова історія країни, яку ми розповідаємо світові за допомогою культури і творчості.
#New Generation Day
Ukrainian Fashion Week завжди підтримував молоді таланти та створював умови для їхнього розвитку. Організатори об’єднали покази молодих дизайнерів у самостійну платформу New Generation Day, яка відбудеться 9 вересня у Мистецькому Арсеналі. Відкриють день шоу 6 дизайнерів, які вперше представлять свої колекції на великому подіумі – New Names. Загалом цього дня свої колекції презентують 16 брендів.

#GlobalUkraine
Ukrainian Fashion Week продовжує розвивати реальну і сталу співпрацю з міжнародним професійним середовищем заради створення нових можливостей для дизайнерів та їх підтримки:
Скаути LVMH Prize та Vogue Talents відбиратимуть потенційних учасників найпрестижніших міжнародних конкурсів для молодих дизайнерів.
Стиліст Vogue Italia працюватиме над колекціями декількох українських дизайнерів.
Farfetch стане партнером спільного проекту Ukrainian Fashion Week та British Council та обере 7 молодих дизайнерів – учасників програми Fashion DNA, яка відбудеться втретє.
У вересні стартує міжнародний освітній проект у партнерстві з British Council та британською фундацією з розвитку бізнесу та технологічних інновацій Nesta. Започатковується програма тренінгів з креативної економіки у сфері fashion, що дасть змогу отримати необхідні навички та знання для старту власного бізнесу у галузі моди.
#Fashion Tech Ukraine
Fashion Tech – один із найперспективніших шляхів розвитку моди.
Ukrainian Fashion Week спільно з громадською ініціативою Kyiv Smart City започаткували платформу Fashion Tech Ukraine, присвячену інноваційним технологіям у світі моди.
Найближчим кроком у реалізації цього проекту стане створення демо-зони під час Ukrainian Fashion Week, на якій будуть представлені нові технологічні можливості для fashion-індустрії.
Серед проектів, які візьмуть участь у платформі:
  • Pixelated Realities – експерти з VR/AR, на базі зони демонструватимуть можливості віртуальних показів та доповненої реальності.
  • Cappasity 3DScan – швидке 3D-сканування для онлайн-комерції та віртуальної реальності. Унікальне рішення, яке максимально економить ресурси та час бренду, робить ефективнішою комунікацію з рітейлом.
  • Verichain Technologies – розробка на базі блокчейн-платформ, яка дає змогу засвідчити унікальність виробів. Більше жодних підробок та копій!
  • Fablab Fabricator – 3D-друк, SLA-принтери, найкращі світові кейси використання технологій у моді. Лабораторія, яка допомагає втілювати у життя будь-які практичні технологічні ідеї.
«Fashion Tech – це нові матеріали, технології виробництва, сучасні методи і платформи продажу, вивчення попиту та його аналіз. Тобто – все, що може допомогти на будь-якому етапі продуктового циклу – від створення одягу чи аксесуарів до їх дистрибуції до кінцевого споживача», – коментує куратор проекту Андрій Тимчишин-Валевський.
Ukrainian Fashion Week та Kyiv Smart City відкриті до співпраці з fashiontech-проектами, які виступатимуть своєрідними «агентами змін» – не тільки здійснюючи реальні трансформації на ринку, а й формуючи соціальний капітал. Сайт проекту – ftukraine.com.

«Ми живемо в чудові часи, коли технології змінюють не тільки наші повсякденні звички, а й цілі індустрії. Fashion Tech Ukraine – невід'ємна частина креативної економіки міста, розвиток якої є одним із завдань діяльності нашої ініціативи в рамках концепції Kyiv Smart City 2020. Великий ураган починається з маленького вітерця, так і наші дії зараз – це початок справді великих змін», – зазначила ідеолог та керівник напрямку креативної економіки в рамках ініціативи Kyiv Smart City Ярослава Бойко.
#Special
  • відомий streetstyle-фотограф Адам Кац Сіндінґ продемонструє власну колаборацію з AM Crew – колекцію одягу Poison City;
  • презентація проекту ХХХ Сreative Service;
  • NOMODELS х I hate models project;
  • New Generation Party.
Прямой эфир пресс-конференции по ссылке Видео "Пресс-конференция"


ПРОГРАМА UKRAINIAN FASHION WEEK SS 2017


Коментарі

Популярні публікації