Kasandra - коли взуттева справа стає мистецтвом


Якщо одяг made in ukraine присутній в нашому гардеробі вже давно, то з українськими виробниками взуття ми ще тільки починаємо знайомитися. Хоча деякі бренди працюють вже достатньо давно. 



TM КASANDRA є українським виробником жіночого та чоловічого повсякденного і модельного взуття, а також аксесуарів.


Я хочу познайомити вас з львівським брендом KASANDRA, який є першопрохідцем. З 2006 року компанія піклується, щоб жіночі ніжки виглядали не тільки стильно, а й щоб їм було зручно. А тепер в асортименті є і чоловіче взуття. Окрім вільного продажу готового взуття бренд займається виготовленням взуття на замовлення. Отже, якщо ви вибаглива панянка, або просто хочете взуття, що на 100% буде підходити до ваших ніжок - відвідайте салон TM KASANDRA у самому серці Львова. До взуття прямо у магазині можна підібрати сумку, що буде пасувати та зробить ваш образ гармонійним. А готове взуття можна придбати в онлайн-магазині, в якому  «Kasandra» пропонує продукцію власного виробництва за доступними цінами.






Вся продукція бренду виготовляється виключно з якісної натуральної шкіри. Фахівці регулярно відстежують модні тенденції, що дозволяє створювати неповторні сучасні колекції, які включають у себе як класичне, так і оригінальне взуття, що є актуальним на найближчі сезони. Однією з основних переваг виробничого процесу є той факт, що Kasandra  випускає модельне та повсякденне взуття ручного пошиття. Таким чином, ви можете бути впевнені в якості кожної окремої моделі.





Якщо вам так і не вдалося знайти в  каталозі  модель, яка відповідає вашим уявленням про стиль, ви завжди можете виготовити взуття на замовлення. Це допоможе вам не тільки заощадити час на пошуки відповідного виробу, але й дозволить отримати ексклюзивну модель взуття, що в повній мірі відповідатиме вашим персональним вимогам.



Широкий асортимент моделей жіночого та чоловічого взуття на будь-який сезон ви можете знайти на сайті  http://kasandra.ua/  На цьому сайті ви можете придбати  не тільки взуття, але й аксесуари, що в поєднанні з ним дозволять створити стильний завершений образ.





Асортимент жіночого взуття

Жіноче взуття, виготовлене на підприємстві «Kasandra», можна розділити на 4 основних категорії: туфлі, чоботи, черевики, босоніжки.







Туфлі. При створенні жіночих туфель використовується замша, шкіра, лакована шкіра і їх комбінація. Каблук - шпилька або прямокутний стійкий, його висота варіюється від 5,5 см до 10,5 см. Молодіжні туфлі на масивній підошві.






Черевики. Матеріали використовуються такі ж як і при створенні туфель. Халявка може бути з перфорованим візерунком. Застібка - блискавка, шнурівка або просто гумова вставка. Наявність каблука залежить від моделі. Велика розмаїтість черевик на середньому каблуці, а також на низькому ходу. Взуття без каблука оцінять любительки комфортної ходьби. Для них є черевики на підошві звичайної висоти, а також на грубій високій підошві Є середній варіант між каблуком і його відсутністю - платформа. Черевики на платформі ви теж знайдете в колекціях ТМ «Kasandra».






Чоботи. Саме при створенні чобіт дизайнери багато експериментують. Це стосується не тільки матеріалів, фурнітури і підошви, а й до кольорової гами.  Чоботи благородного шоколадного кольору або несподіваного зеленого, а може їх поєднання, не залишить байдужих дівчат, які хочуть виділятися.


Босоніжки:  босоніжки на платформі;  босоніжки на підборах; босоніжки на танкетці.



Широкий модельний ряд і різноманітність використовуваних матеріалів дозволяє підібрати підходящу пару взуття навіть  самій вимогливій ​​клієнтці. Незалежно від того що Вам треба: лакові туфлі на тонкій шпильці, замшеві ботильйони на стійкому каблуці або шкіряні чоботи на платформі. Різноманітна колірна гамма ще один безперечний плюс продукції торгової марки «Kasandra». Взуття даної торгової марки розраховане на різні вікові категорії покупців та на різноманітний смак.


Але, а якщо Вам і такого асортименту буде мало, то майстри української взуттєвої компанії Kasandra пошиють вручну ідеальну пару взуття спеціально для вас і втілять ваші найсміливіші ідеї в життя. Не має значення, яке саме взуття ви хочете: туфлі, балетки, батільони, чоботи, черевики, напівчоботи. Ви можете вибрати будь-який матеріал, форму, колір, каблук. При створенні жіночого взуття використовують матеріали вищого гатунку: шкіру, хутро, велюр і різноманітний текстиль. Взуття зшите на замовлення буде неймовірно комфортним, адже при його виготовленні будуть враховані всі особливості вашої стопи та підйому. Ви будете володаркою ексклюзивної пари взуття, якої більше ні у кого немає. А найголовніше ви можете безпосередньо брати участь у створення свого взуття. Мрія будь-якої жінки бути неповторною стала реальністю.
Жіноче взуття ручного пошиву – це поєднання вишуканого стилю та якісних матеріалів високо ґатунку, що створено клопітливою працею рук справжніх майстрів своєї справи. Таке взуття ідеально підкреслить вашу індивідуальність та надасть впевненості в своїй унікальності.

Асотримент чоловічого взуття: кросівки, кеди, туфлі та спортивні туфлі, черевики.



Взуттевий бренд Kasandra один з першим почав співпрацювати з українськими дизайнерами та Тижнями Моди.
Kateryna Karol SS 2018. Lviv Fashion Week


Mykytyuk&Yatsentyuk SS 2018. Lviv Fashion Week

Chernikova SS 2018. Lviv Fashion Week

Olesya Marchuk SS 2018. Lviv Fashion Week

Olesia Hryn SS 2018. Lviv Fashion Week

Mykytyuk&Yatsentyuk. Lviv Fashion Week

Ultrasond Clothing, Ukrainian Fashion Week


Контакти:

Онлайн-магазин:                        +38 067 38 38 358
Show-room Львів,
вул.Винниченка 8:                    
+38 067 38 38 352
Show-room Івано-Франківськ:  +38 067 38 38 490
Гуртовим замовникам:               +38 067 37 37 671


Фото _   із сайту та офіційних сторінок Kasandra (О.Погорєлов, А. Кірієвьска), Lviv Fashion Week (І. Федорів)

Коментарі

Популярні публікації