Колекція концептуальних аксесуарів "Сім" від Monica Bernar


Натхненням для колекції "Сім" від Моніки Бернар послугував геній природи та його елегантні шляхи вирішення проблем. Назва "Сім" була використана для зображання ідеї, що природа є неослабною у досягненні досконалості в її математичних, естетичних та дизайнерських рішеннях.



Колекція складається з браслетів, нашийного аксесуару та головного убору. Природні форми та текстури, такі як: баранячий ріг, кора дерева, міцелій та коралові рифи були використані в складній ідеї артикуляції та циркуляції.




Відповідь природи мережі полягає у системі розгалуження та поставляння. Поверхня аксесуарів нагадує вени та артерії, на подобі нашої власної судинної системи, яка живить нас. Морфологія аксесуарів - це складний ландшафт біоміміки, який займає багато часу для формування, що включає у собі процес випічки для збереження форми та функціональності.



Ці аксесуари створені для того, щоб бути модними впродовж декількох  поколінь у різні  вікові прогалини та сексуальну ідентичність.







Моніка Бернар закінчила Львівську Академію Мистецтв. Її творчість акцентується на ідеях та темах, які забезпечують поштовх до різноманітних тлумачень через особисті зв'язки. Її мистецтво є містичним і романтичним, проникне думкою, глибиною, символікою та натяком.

Її творча робота охоплює пласт від Elizabethan fashion до сучасного модного одягу з пристрастю до дрібних деталей з альтернативними техніками, такими як друк та вишивка, як акцентуючі характеристики її роботи.

Натхненна літературою, мистецтвом та філософією, дизайнер створює архетипи сучасних образів, що відображають сучасні справи, які включають в себе середовище, політику та соціальну нерівність, що дозволяє її аудиторії виступати на вищому рівні, створюючи платформу для обговорення та критики.

Коментарі

Популярні публікації