FASHION FILM FESTIVAL KYIV РОЗПОЧАВ НАБІР УЧАСНИКІВ

12 лютого розпочато набір учасників конкурсної програми Fashion Film Festival Kyiv. Міжнародне журі визначатиме переможців у таких номінаціях: «BEST FASHION FILM», «BEST FASHION STORY» та «BEST PRODUCTION». Організаторами фестивалю виступають FILM.UA та Ukrainian Fashion Week.
«Ми впевнені, що творчий потенціал України дає змогу створювати високотехнологічні та креативні роботи у цій галузі на найвищому рівні, реально конкуруючи зі світовими лідерами. І така якість робіт безперечно вимагає більшої уваги і тісного контакту з професіоналами кіноіндустрії», – Ірина Данилевська, співзасновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week.

30 квітня буде оголошено номінантів конкурсу, а нагородження переможців відбудеться 19 травня на кіностудії FILM.UA. Церемонія вручення призів стане заключною подією програми Fashion Film Festival Kyiv.
У програмі фестивалю заплановано майстер-класи та лекції провідних фахівців вітчизняного кіновиробництва та fashion-індустрії, а також насичену тематичну кінопрограму.
«Останнім часом fashion-індустрія дедалі більше інтегрується у кінематограф. Виступаючи у ролі художників із костюмів, дизайнери допомагають створити у фільмі неповторну атмосферу і передати дух тієї чи іншої епохи. Саме тому колаборація з UFW у рамках Fashion Film Festival Kyiv стала логічним кроком у цій тенденції, і ми дуже сподіваємося, що це допоможе нам відкрити нових зірок у жанрі fashion-фільму», – Ірина Костюк, продюсер FILM.UA Group.
Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу, а також подати заявку для участі можна на сайті фестивалю: http://www.fffkyiv.com/

Коментарі

Популярні публікації