Спеціальний проект Who Is On Beauty Today на UFW

Програма сприяння громадській активності «Долучайся!» разом із Ukrainian Fashion Week представляють фото- та відеопроект Who Is On Beauty Today. Проект присвячений красі: грандіозній, неосяжній, такій, що живе в кожній людині незалежно від її особливостей. Досить часто ми чуємо про те, що кожен гарний по-своєму і що красу можна віднайти всюди – і для нас це не просто влучна й делікатна фраза. Це теорема, яку ми доводимо нашим проектом.



В об’єктиві фотографа Дениса Манохи та оператора Макса Либідя позували 7 дівчат – зовсім різних, не схожих одна на одну, проте однаково гарних і зовні, і зсередини. Приміром, Оксана Кононець – модель у візку, яка у 2016 році стала переможницею конкурсу «Краса без обмежень». Зараз Оксана не тільки продовжує займатися модельною справою – вона ще й є директоркою благодійного фонду «Нескорені», який займається інтегруванням людей із проблемами хребта в індустрію моди.

Ще однією героїнею Who Is On Beauty Today стала Саша Шаталова, трансґендерна дівчина, що три роки тому вирішила змінити стать. Саша завжди розуміла, що як жінка відчуває себе комфортніше, і зараз ні про що не шкодує – в інтерв’ю у рамках проекту вона розповідає, що за будь-яких умов відчувала б себе гарною, що б там не думали і не говорили інші. У нашому проекті також Галина Бурнишева, 67-річна модель та колишня журналістка, розповідає про те, що люди літнього віку часто не усвідомлюють цінності кожного моменту життя. «Варто лише поширше подивитися навколо і подякувати за все, що є у людини», – певна вона.

Окунні Тосін, модель та лікар з Нігерії, яка зараз живе і працює в Україні, говорить про те, що люди часто занадто скупі на компліменти – їм важко сказати та зробити щось приємне, навіть коли вони справді так думають. Сама Тосін може легко підійти до незнайомої людини та похвалити колір її волосся – і дівчина переконана, що так робити має кожен.

Анастасія Бондарєва – 16-річна модель із альбінізмом, яка довго чула від людей, що вона дивна, проте згодом почала дослухатися до тих, хто говорив, яка вона вродлива – повірила в це і почала цим надихатись. Міра Марчук також працює моделлю, проте останнім часом почала працювати як художниця і зараз готує власний великий проект. Нарешті – Саша Кутас, українська модель із інвалідністю, яка говорить: «Найстрашніше для мене – бути у сфері моди недоречною. Хочу показати своєю діяльністю: я – професіонал, а не соціальний проект».


Над зйомкою працювали:

Фото: Денис Маноха
Стиль: Євгенія Скварська
Макіяж: Даша Тайвас
Зачіски: Іріс Онуфрієнко
Продюсер: Тома Мироненко

Оператор: Макс Либідь
Другий оператор: Вова Вербовий
Музика: Іван Сапронов
ЛГІ продакшн


Коментарі

Популярні публікації