Fashion brunch. Digital Family - соковитий мікс талановитих блогерів, відомих ЗМІ та українських інсайдерів!

24 березня о 10.00 відбудеться Fashion brunch. Digital Family за підтримки Lviv Fashion Week та Olena Dats - захід, який просто неможливо пропустити! В один день і в одному місці збереться максимальна концентрація кращих представників блогінгу та ЗМІ України. Ми чекаємо на всіх, кому потрібна творча атмосфера, натхнення, безмежна кількість корисної інформації, а також бізнес-знайомства та якісний нетворкінг.



В сучасному світі реклама стала невід’ємною частиною будь-якого бізнесу та особистого бренду. Та ні для кого не секрет, що одним із найефективніших видів просування в інтернеті є співпраця з відомими блогерами та ЗМІ. Та як таку співпрацю зробити дійсно ефективною? Як знайти “площадку” і почати дружити з редакторами та блогерами, щоб вони про вас писали? Як створювати дійсно цікавий контент і бути відомим у своїй ніші? Як просувати свій профіль в Instagram та бути цікавим своїй аудиторії? Ці та багато інших запитань будемо розглядати на Fashion brunch. Digital Family, який відбудеться 24 березня 2018 року.
Всі секрети українського блогінгу будуть розкривати кращі представники своєї ніші.
Із особистим майстер-класом “Сила Instagram” популярний блогер Таня Пренткович розкаже, чому зараз варто розвивати свою сторінку в Instagram і як це робити, поділиться своїми “фішками” і секретами. Розкаже, які є можливості роботи з блогерами на прикладі особистих кейсів. Буде дійсно цікаво і результативно!
За круглим столом зберуться Настя Карпчук, DeroyNight та Святослав Бойко, щоб розказати про те, як ефективно співпрацювати з блогером, як залишатися цікавим своїй аудиторії та рекламодавцям, про креативність в роботі та особисті лайфхаки у просуванні особистого бренду.
Діалог з шеф-редактором відомого атмосферного журналу Air Magazine Lviv допоможе розібратися, що таке ефективна реклама у ЗМІ. Яка реклама дійсно працює, а яка просто з’їдає ваш бюджет.
І як вишенька на торті - доповідь професійного маркетолога про те, як же все ж таки вимірювати ефективність співпраці з блогерами та ЗМІ. На що потрібно звернути увагу, а що зовсім не має значення.
Всіх учасників Fashion branch окрім інсайдерської інформації чекають корисні знайомства та дійсно хороше спілкування у колі однодумців.
Ваш світ після цього перевернеться, і вже не буде як раніше!
Завершує вечір таємна закрита вечірка “Без бантів”, яка відбудеться в Olena Dats' Gallery (вул. Кубанська, 8)
*вхід за запрошенням
Гостей чекає кулуарне спілкування, цікаві розмови про особисте та ділове і багато корисних знайомств. Залишимо всі “п/банти за дверима та просто весело і корисно проведемо разом час.


Детальніше на сайті: http://newfashion.zone/fashion-brunch-digital-family/

Захід відбудеться за підтримки Lviv Fashion Week та Olena Dats

Коментарі

Популярні публікації