Усі жанри, крім нудних: сцена «Karavan Kids Fest» вже чекає таланти і шанувальників

 Пейлін, Холлі Бері, Єва Лонгорія, Опра Уінфрі, Айшварія Рай, Софі Лорен і навіть Кеті Перрі – у всіх цих світових зірок був загальний кар'єрний старт. 
Конкурс талантів – шанс зрозуміти і відчути на собі магію сцени, тяжіння світла софітів і шквал овацій. 


Запрошуємо вокальні, хореографічні колективи, ансамблі та сольних виконавців, шоу-групи, театри мод вийти на сцену «Karavan Kids Fest».
Всі заявки розподіляються за чотирма віковими групами від 5 до 16 років. Конкурсанти змагатимуться в номінаціях: хореографія (класичний танець і сучасна хореографія – соло, пара/дует, малі форми, ансамблі). У жанрі вокал – естрадний і академічний вокал, і народна пісня (соло, дуети, ансамблі). Для академічного вокалу кожен учасник надає програму виступу до 3,5 хвилин в форматі соло, дуети або ансамблі.
Для участі в конкурсі необхідно ознайомитися з умовами та підібрати яскравий репертуар.
«Karavan Kids Fest» - це ще змагання дитячих театрів мод і участь змаганнях за титул «Найкраща Юна Модель України 2018», за результатами яких всі учасники отримають корони, стрічки, дипломи, пам'ятні подарунки від партнерів заходу.
Також в рамках фестивалю очікується відкриття виставки Міжнародного Конкурсу Дитячого малюнка ArtKidsEurope, учасником якої може стати кожен. Тема конкурсу «Мій фантастичний світ» об'єднає роботи юних художників, виконані в різноманітній техніці.
Як зазначають організатори, на конкурс приймаються твори дитячого образотворчого мистецтва – малюнки, виконані різними техніками на папері формату A3, роботи приймаються без рамок.

Захід проходитиме за підтримки ГО «ArtFundation International». Засновники громадської організації Тетяна Коляда, Олеся Тарасенко та Олена Ріедик також будуть присутні на «Karavan Kids Fest».
Медіа партнери: журнали «Super lady» і «Super Kids», перший блог-журнал «Lucky Ukraine».

Подарунки та призи вже чекають учасників конкурсу, заявки на конкурс талантів: 
Заявки на участь: (095) 824 09 99, куратор Юлія, 
прийом робіт на ArtKidsEurope: (068) 792 13 50, artkids2018@gmail.com.
З питань співпраці: luckyukraine1@gmail.com

До зустрічі в ТРЦ «Караван»!
Всі найяскравіші події, репортажі, інтерв'ю зіркових гостей і фотозвіти на сайті ТРЦ «Караван» Київ і каналі Telegram.
Коли: 09 червня, початок о 10-00
Де: Київ, вул. Лугова, 12, ТРЦ «Караван»

  1. Більше інформації на kiev.karavan.com.ua 

Коментарі

Популярні публікації