Всі таланти на сцені: «Karavan Kids Fest» стартує в червні

«Karavan Kids Fest» – масштабне дитяче свято для всіх, хто хоче спробувати свої сили в конкурсах краси, таланту і артпроектів.
9 червня ТРЦ «Караван» перетвориться в простір, де глядачі і гості побачать юних художників, моделей, показові виступи спортивних і танцювальних колективів, а також справжнє дефіле юних зірок.
В рамках фестивалю очікується відкриття виставки Міжнародного Конкурсу Дитячого малюнка ArtKidsEurope, учасником якої може стати кожен.
На конкурс приймаються твори дитячого образотворчого мистецтва – малюнки, виконані різними техніками на папері формату A3, роботи приймаються без рамок. Тема конкурсу «Мій фантастичний світ» об'єднає роботи юних художників, виконані в різноманітній техніці.
Учасникам від 4 до 17 років пропонується включити на повну безмежну фантазію і показати свій талант і майстерність.
«Наше завдання показати все різноманіття творчості і розповісти про образотворчому мистецтві як ефективний метод візуального мислення. В залежності від віку автора, роботи будуть представлені у восьми номінаціях. Техніка – вибір юного художника. Обов'язковою умовою є папір, на якій виконана робота», - розповідає Олена Ріедик, голова конкурсного комітету ArtKidsEurope.
Всі роботи, прийняті для участь в нашому конкурсі в Києві, будуть експонуватися на міжнародній виставці в листопаді в Відні (Австрія). Виставка проходитиме спільно з австрійськими художніми школами.
Переможців конкурсу чекають сертифікат про участь, призи, а також подальша участь в художніх конкурсах в Австрії та Італії, запланованих в 2019 році.
У кожній віковій номінації буде складено підсумковий каталог робіт з описом, в якому розповімо про учасника і його техніці.
Оцінювати роботи буде компетентне журі, включаючи представника фабрики «Magnani1404» - виробника паперу для творчості.

Захід проходитиме за підтримки ГО «ArtFundation International». Засновники громадської організації Тетяна Коляда, Олеся Тарасенко та Олена Ріедик також будуть присутні на «Karavan Kids Fest».



Подарунки та призи вже чекають учасників конкурсу.
Заявки на конкурс талантів: (095) 824 09 99, куратор Юлія,
прийом робіт на ArtKidsEurope: (068) 792 13 50, artkids2018@gmail.com.
З питань співпраці: luckyukraine1@gmail.com

До зустрічі в ТРЦ «Караван»!

Всі найяскравіші події, репортажі, інтерв'ю зіркових гостей і фотозвіти на сайті ТРЦ «Караван» Київ і каналі Telegram.
Коли: 09 червня, початок о 10-00
Де: Київ, вул. Лугова, 12, ТРЦ Караван
Більше інформації на сайті: kiev.karavan.com.ua.

Коментарі

Популярні публікації